Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii lui Dinamo, făcuți praf după meciul de la Sfântu Gheorghe: „Au două viteze, târâș și tiptil!”

Jucătorii lui Dinamo au fost din nou puși la zid după eșecul de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Ironiile lui Vivi Răchită și Robert Niță.
05.12.2023 | 20:45
Jucatorii lui Dinamo facuti praf dupa meciul de la Sfantu Gheorghe Au doua viteze taras si tiptil
Jucătorii lui Dinamo la 11 puncte distanță de primul loc care asigură direct un loc în prima ligă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au ajuns la 12 meciuri consecutive fără victorie, iar criza se adâncește din ce în ce mai mult. Până și Botoșaniul s-a apropiat de „câini”, iar Zeljko Kopic nu a reușit să schimbe foarte multe lucruri.

Jucătorii lui Dinamo, criticați dur după o nouă înfrângere: „E o chestie elementară ca fundașii să facă un pas în spate”

Vivi Răchită a pus tunurile pe linia defensivă a „câinilor” de la Sfântu Gheorghe: „A schimbat sistemul. 3 fundași centrali care nu știu dacă au jucat vreodată împreună. Pleacă de acolo de lângă Rici Grigore și nu zice nimeni nimic. E o chestie elementară ca fundașii să facă un pas în spate și să se repoziționeze. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost însă și mai dur: „Cum să ai trei jucători pe linia de fund, să iei gol pe o demarcare în spate și trei jucători care au două viteze: târâș și tiptil. Nu poți, trebuie să ai unul acolo vitezist”. 

Andrei Vochin, analistul FANATIK SUPERLIGA, a cerut însă răbdare pentru noua echipă tehnică a lui Dinamo: „Eu o să fiu împotriva acestui curent și o să spun că acest antrenor nou care a venit a avut două antrenamente de făcut și după o repriză a făcut două schimbări în urma cărora Dinamo a câștigat cu 1-0 în repriza a doua”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo pot arăta o altă față cu Zeljko Kopic: „Se pot rezolva câteva lucruri”

Oficialul FRF e convins că antrenorul croat poate remedia din mers unele probleme: „Eu așa vreau să văd lucrurile și până la acea schimbare de lot de jucători care nu are cum să se facă decât în iarnă mai sunt câteva etape. Eu cred că se pot rezolva câteva lucruri până atunci”.

Vochin vede partea plină a paharului: „Se spune că antrenorii buni se cunosc la pauză și la schimbări. El a făcut la pauză două mutări bune în urma cărora Dinamo a câștigat cu 1-0. A mai făcut o schimbare bună în momentul în care a renunțat la al treilea fundaș central și l-a băgat pe Costin și a făcut o linie de patru.

ADVERTISEMENT

Cred că sunt semne bune, după cum mi se pare și discursul său de la sfârșitul meciului. Mi s-a părut echilibrat, dar în același timp nervos. Cred că și-a dat seama de jucători sunt acolo și de nivelul lor de pregătire”.

Andrei Vochin a ținut în final să atragă atenția: „Cred că poate să facă niște lucruri cu acești jucători și până în iarnă. Dinamo e un mare brand și cred că va avea capacitatea să își revină și nu cred că trebuie să îi mai luați la mișto”. 

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri la ora 10:30 FANATIK SUPERLIGA te așteaptă cu super invitați DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Jucătorii lui Dinamo, noi critici după înfrângerea cu Sepsi

ADVERTISEMENT