Sport

Zeljko Kopic a descoperit problema după Sepsi – Dinamo 2-1: ”E la nivel mental”

Zeljko Kopic a vorbit despre problemele echipei sale după meciul Sepsi - Dinamo 2-1 și a trimis un avertisment către jucători.
04.12.2023 | 23:25
Zeljko Kopic a descoperit problema dupa Sepsi  Dinamo 21 E la nivel mental
Zeljko Kopic a vorbit despre problemele echipei sale după meciul Sepsi - Dinamo 2-1 și a trimis un avertisment către jucători. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

”Câinii” au pierdut la limită partida de la Sfântu Gheorghe și au ajuns la 12 înfrângeri consecutive. ”Roș-albii” se află pe penultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte, și șanse mari de retrogradare.

Zeljko Kopic, prima reacție după Sepsi – Dinamo 2-1

La finalul întâlnirii Sepsi – Dinamo 2-1, din etapa a 18-a din SuperLiga, Zeljko Kopic s-a arătat destul de optimist că poate salva situația ”câinilor” și consideră că problemele jucătorilor sunt la nivel mental.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine mai important e că am văzut jucători gata să lupte. Sunt convins că la meciul următor vom arăta mai bine. Sunt jucătorii noștri, e primul meu joc, am avut ideile mele. Schimbările din repriza a doua au adus ocazii.

Da, putem juca mai bine. De la jucători aștept să înțeleagă ce e Dinamo și să se antreneze la capacitate maximă. Despre arbitru nu spun nimic. Sper ca oamenii care analizează situația arbitrajului vor analiza și ce s-a întâmplat în careu.

ADVERTISEMENT

Problema noastră e mentală, la nivel mental. Venim după o perioadă lungă și e greu să mobilizez jucătorii, dar trebuie să insistăm, iar repriza a doua e dovada că putem juca un fotbal bun. Vom analiza situația jucătorilor în zilele următoare și vom lua decizia optimă pentru noi”, a declarat Kopic.

Andrei Nicolescu, ieșire nervoasă la finalul partidei

Andrei Nicolescu a fost nervos la finalul meciului dintre Sepsi și Dinamo și a avut un mesaj extrem de violent la adresa arbitrilor, considerând că Radu Petrescu i-a privat pe ”câini” de acordarea a două penalty-uri.

ADVERTISEMENT

”Mă frustrează atitudinea domnilor arbitri. Se fac de râs, își fac de râs meseria. Noi avem slăbiciunile noastre, dar am avut două penalty-uri la VAR. E frustrant și e o rușine ce s-a întâmplat. Mesajul meu e: ’Domnilor arbitri, stați liniștit, că echipa asta Dinamo, pe care vreți să o retrogradați, are sânge în instalație și se va salva’”, a declarat Nicolescu.

Ricardo Grigore a fost titularizat de Zeljko Kopic pentru duelul dintre Sepsi și Dinamo, însă fundașul central al ”câinilor” nu l-a mulțumit deloc pe antrenorul croat. Fundașul central a avut o primă repriză slabă împotriva covăsnenilor, greșind grav la ambele goluri marcate de Sepsi, prin Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Pe lângă greșelile făcute la golurile marcate de Sepsi, Ricardo Grigore a mai avut și alte gafe, cum ar fi pase greșite sau greșeli de poziționare, însă covăsnenii nu au reușit să profite și de aceste erori.

ADVERTISEMENT