Sport

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, fără cuvinte după 3-5 cu Rapid: „Suntem într-o situație incredibilă!”

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au fost șocați după meciul nebun de pe „Oblemenco” împotriva Rapidului. Din nou trei goluri marcate și înfrângere.
26.08.2023 | 00:46
Jucatorii lui FC U Craiova 1948 fara cuvinte dupa 35 cu Rapid Suntem intro situatie incredibila
FC U Craiova 1948 a ajuns pe locul 13, cu 18 goluri primite în 6 etape. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au fost total debusolați după eșecul în fața Rapidului, care l-a făcut pe Adrian Mititelu să se retragă din fotbal. Ce explicații au găsit pentru problemele uriașe din apărare.

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, la pământ după 3-5 cu Rapid: „Nu mai merge așa”

Primul care a ieșit cu explicații în fața camerelor a fost Dragoș Albu: „Din păcate, nu a ieșit așa cum ne așteptam noi. Felicitări Rapidului, cred că au meritat această victorie, au fost mai buni, au jucat mai bine ca noi. Din păcate, noi nu ne regăsim”.

ADVERTISEMENT

Oltenii cu un ochi plâng pentru eficiența în fața porții și cu unul plâng pentru defensiva catastrofală, cu o medie de trei goluri primite pe partidă: „Trebuie să acceptăm această înfrângere, trebuie să ne concentrăm pe meciurile pe care le avem de jucat.

Din fericire, reușim să înscriem goluri, dar luăm și foarte multe. Nu mai merge așa, trec etapele și pierdem punctele. E clar că avem de lucru. Repet, am primit niște goluri foarte ușoare, trebuie să remediem aceste greșeli pentru că nu mai merge așa. Trebuie să punem la punct aceste detali”, a mai spus mijlocașul central.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă FC U Craiova 1948 e fără antrenor după plecarea lui Dică, Albu nu caută scuze: „Părerea mea este că noi avem un contract de fotbaliști profesioniști și trebuie să ne facem treaba. Din păcate, în seara asta nu am arătat ca o echipă, trebuie să ne concentrăm mai mult și data viitoare să marcăm cu un gol mai mult decât adversarul.

Am primit niște goluri foarte ușoare, trebuie să remediem aceste greșeli pentru că nu mai merge așa. Trebuie să punem la punct aceste detalii”.

ADVERTISEMENT

Aurelian Chițu a fost și mai descumpănit după ce a reușit încă o „dublă” însă echipa a pierdut: „Suntem într-o situație incredibilă!”

Aurelian Chițu e golgheterul echipei cu șase goluri, însă fără efect în clasament: „Din păcate încă un eșec după ce marcăm trei goluri. Nici nu știu ce mai e de zis! Suntem într-o situație incrediblă și nu pot să îmi explic ce e cu noi. Primim goluri foarte ușor”.

Atacantul speră că FC U va profita de meciul capital al „marinarilor” din Conference League: „Sperăm că va fi mai bine cu Farul, deși dacă nu ne schimbăm atitudinea și o să mai fim fricoși… Am început de la 1-0, păcat! Parcă am câștigasem meciul deja! E o situație foarte grea!”.

ADVERTISEMENT

Frustrarea însă e uriașă pentru el: „Mă simt bine și îmi place să joc atacant. Păcat că degeaba marchez și jucăm în play-out! Va fi foarte greu. 18 goluri e extrem de mult. Trebuie să schimbăm neapărat ceva. 

Cred că suntem foarte mulți jucători cu experiență. Când intri în teren trebuie să joci. Că s-a întâmplat să nu fie un antrenor n-ar trebui să ne încurce. Probabil va veni cineva, dar nu cred că asta a fost problema. Nu știu ce va fi, voi încerca să mă bucur cât pot de fotbal”, a mai declarat Chițu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT