Sport

Jucătorii lui Sepsi, disperați după eșecul cu Poli Iași: „E dezastru! Nu-mi vine să cred ceea ce văd!”

Jucătorii lui Sepsi sunt disperați după înfrângerea cu Poli Iași, scor 0-1, în meciul restanță din etapa a 7-a a SuperLigii.
19.10.2023 | 22:52
Jucatorii lui Sepsi disperati dupa esecul cu Poli Iasi E dezastru Numi vine sa cred ceea ce vad
Jucătorii lui Sepsi sunt disperați după un nou eșec în SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Sepsi traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului. După un început lansat de sezon, covăsnenii nu se regăsesc și au ajuns la cea de-a 6-a înfrângere consecutivă în SuperLiga, după 0-1 cu Poli Iași. Roland Niczuly, căpitanul lui Sepsi, a avut un discurs devastator la flash-interviu.

Roland Niczuly, disperat după Poli Iași – Sepsi 1-0: „Este o tăcere infernală în vestiar! Nu găsim soluții”

Sepsi a înregistrat 6 înfrângeri și o remiză în ultimele 7 meciuri în toate competițiile. Mai mult decât atât, formația finanțată de Laszlo Dioszegi a ajuns la trei înfrângeri consecutive, fără gol marcat. Roland Niczuly consideră că vina le aparține în totalitate jucătorilor, ci nu băncii tehnice.

ADVERTISEMENT

Portarul covăsnenilor confirmă degringolada din cadrul clubului. „Nu reușim să băgăm mingea în poartă. Este foarte greu să vă spun câteva cuvinte. Nu-mi vine să cred ceea ce văd din spate, din poartă. Nu reușim să băgăm mingea în poartă.

Nici din penalty, nici din 2 metri, nici cu poarta goală. Fundașii ne depășesc, ne iau mingea. E un dezastru ce se întâmplă la noi. Am stat mult și nu am vorbit. Cu tăcerea nu se rezolvă absolut nimic. Cu tăcerea ne obișnuim cu înfrângerile și o să mergem așa în continuare. 

ADVERTISEMENT

„Nu banca tehnică e de vină! Mereu se întâmplă asta în România”

A venit tăvălugul ăsta peste noi și nu reușim să ieșim din el. Nimeni nu zice nimic. Este o tăcere infernală în vestiar. Moralul la pământ, liniște mare în vestiar. Nu așa cred eu că ar trebui să rezolvăm situația. A trebuit să ne trezim. Nu găsim soluții.

Este al treilea meci consecutiv în care nu marcăm. Asta spune tot! Am ajuns cel mai slab atac din SuperLiga. Am luat multe goluri. La începutul sezonului nu luam gol.

ADVERTISEMENT

Nu banca tehnică e de vină. Mister cu ce e de vină că noi din 2 metri nu dăm gol. Penalty ratăm. Mister ne aduce până acolo, dar noi nu băgăm mingea în poartă.

„Ce să vorbim de play-off? Mă tem de retrogradare”

Am avut trei situații în prima repriză. Eu nu înțeleg asta, mereu se întâmplă în România. Banca tehnică ne-a pregătit, ne-a spus să ne apărăm. Este o mare dezamăgire.

ADVERTISEMENT

Ne vom schimba atitudinea, dar din păcate este mult prea puțin. Cea mai grea perioadă din istoria clubului. Șapte meciuri oficiale și un egal cu puțin de șansă. Este o perioadă foarte dificilă. Ne așteaptă o partidă grea cu FC Botoșani.

Trebuie să facem ceva pentru că așa vom retrograda. Ce să vorbim de play-off. În acest moment mă tem de retrogradare. Arătăm foarte rău. Nu arătăm să fim în primele 10, dar în play-off”, a avut discursul dur al lui Roland Niczuly.

Cosmin Matei, dărâmat după o nouă înfrângere: „O serie pe care nu ne-am imaginat-o niciodată”

Cosmin Matei a ratat un penalty în minutul 4 al meciului cu Poli Iași și a irosit șansa de a-i aduce pe covăsneni în avantaj. Jucătorul de 32 de ani nu își explică seria negativă, din moment ce Sepsi a pornit ca din tun în noul sezon.

„Situația e urâtă. Din păcate, nu am fost inspirat. Îmi pare rău. Fac parte din fotbal astfel de momente. Mergem mai departe. Continuăm să muncim și să credem în noi. E greu după 6 înfrângeri. Trebuie să fim tari, să arătăm caracter și să ne ridicăm. Altfel, nu avem nicio șansă. 

Când lucrurile nu merg bine și nu se leagă nimic se mai întâmplă și câte o fază de genul acesta și nu face decât să înrăutățească situația pentru noi. Încercăm de ceva meciuri să ieșim. Toți am fost 100% la antrenamente, conectați, am vrut să arătăm orgoliu, dar nu ne-a ieșit în această seară. Lucrurile nu au stat cum ne-am așteptat. Poate dacă înscriam, lucrurile arătau diferit. 

Este o serie pe care nu ne-am imaginat-o niciodată după un început bun de sezon. După un trofeu și o calificare până în play-off-ul UEFA Conference League. Nu avem cum să renunțăm. Avem meci cu Botoșani și avem șansa din nou să redresăm puțin din situație”, a declarat Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT