Sport

Jucătorii Rapidului, refacere în Marea Mediterană în cantonamentul din Antalya. Foto

Jucătorii lui Adrian Mutu au avut parte de o surpriză în cantonamentul din Antalya (Turcia). Rapidiștii au făcur recuperarea în.. Marea Mediterană.
06.01.2023 | 19:22
Jucatorii Rapidului refacere in Marea Mediterana in cantonamentul din Antalya Foto
Rapid efectuează un stagiu de pregătire în Antalya în perioada 4-14 ianuarie. Sursă foto: Facebook FC Rapid
ADVERTISEMENT

Rapid este una dintre cele zece echipe din SuperLiga care își fac stagiul de pregătire în Antalya, la malul Mării Mediterane.

Jucătorii Rapidului au făcut baie în mare în luna ianuarie

Clubul „alb-vișiniu” a postat mai multe fotografii inedite din cantonamentul din Antalya, unde fotbaliștii lui Adrian Mutu s-au relaxat cu o baie în Marea Mediterană.

ADVERTISEMENT


În această perioadă, temperatura mării în Antalya are aproximativ 17 grade, suportabilă pentru jucătorii rapidiști, după un antrenament greu, așa cum se întâmplă deobicei în cantonamente.

„După un antrenament intens, băieții noștri au făcut refacerea în Marea Mediterană #JurnalDeCantonament”, au transmis rapidiștii pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Rapid, 3 meciuri amicale în stagiul de pregătire din Antalya

Rapid va susține trei meciuri amicale în cantonamentul din Antalya, stațiunea Lara: 7 ianuarie – Sarıyer Spor Kulubu (locul 11 din liga a doua din Turcia), 10 ianuarie – cu Kecskemeti TE (Locul 2 în Ungaria) și 13 ianuarie – ️ SK Sigma Olomouc (locul 4 în Cehia).

„Giuleștenii” au fost prima echipă din SuperLiga care s-a reunit, pe data de 2 ianuarie. Rapid e pe locul patru în campionat și va juca primul meci din 2023 pe 20 ianuarie, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Ce au declarat jucătorii Rapidului la plecarea în cantonamentul din Turcia

Valentin Costache și Xian Emmers au oferit câteva declarații pe aeroport înainte de plecarea în Turcia: „Sunt cu bateriile încărcate. Începem perioada de cantonament, trebuie să facem totul cum trebuie. Sunt bucuros că mi-am revenit. E foarte frustrant că nu poți să faci nimic, nu poți să ajuți. Trebuie să ai un psihic puternic. În fiecare an pregătește ceva special (n.r. Adrian Mutu).

Nu știu dacă e un cantonament spartan, ci mai degrabă unul eficient. Îi place cu mingea să ne facă să ne antrenăm. Trebuie să învățăm să fim constanți. Cred că acum după 6 luni o să fie altfel, că au fost multe transferuri în vară. Primele două echipe clar o să fie cele mai puternice. CFR arată bine, noi arătăm bine, FCSB, și Farul, care sincer să fiu, pare cea mai puternică”, a declarat mijlocașul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Belgianul Emmers l-a completat pe fostul jucător al lui CFR Cluj: „Asta iubim cel mai mult. Mă bucur că m-am întors la muncă și pot face ceea ce-mi place. Trebuie să fim pregătiți pentru prima partidă oficială. Liga 1 este un campionat fizic, dar și cu jucători tehnici. E un mix. Încercăm să câștigăm titlu. Suntem jucători ai Rapidului și trebuie să jucăm pentru emblemă”.

ADVERTISEMENT
Tags: