Sport

Rapid s-a reunit pentru începerea pregătirilor de iarnă. Adrian Mutu, convocat la o discuție de acționarul Dan Șucu

Adrian Mutu a stabilit pentru luni, 2 ianuarie, reunirea echipei Rapid, iar jucătorii au efectuat un prim antrenament la baza ”Constructorul”.
02.01.2023 | 17:40
Rapid sa reunit pentru inceperea pregatirilor de iarna Adrian Mutu convocat la o discutie de actionarul Dan Sucu
Adrian Mutu a stabilit pentru luni, 2 ianuarie, reunirea echipei Rapid, iar jucătorii au efectuat un prim antrenament la baza ”Constructorul”. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au încheiat anul 2022 pe locul 4 în SuperLiga, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța, dar obiectivul echipei este accederea în play-off.

Adrian Mutu a sunat reunirea la Rapid

Rapid a fost prima formație din campionatul României care s-a reunit în 2023, antrenorul Adrian Mutu având la dispoziție pentru primul antrenament întregul lot, 28 de jucători, chiar și cei accidentați fiind prezenți la baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Primii jucători care au sosit la reunire au fost căpitanul Cristian Săpunaru, Răzvan Onea, Kevin Luckassen, Alexandru Albu și Ștefan Pănoiu, iar apoi și-a făcut apariția și brazilianul Junior Morais, care a surprins cu noul său look.

Accidentat grav în toamnă, Jayson Papeau a fost prezent la baza ”Constructorul”. Mijlocașul francez a scăpat de cârje și Adrian Mutu speră să-l aibă cât mai curând disponibil pentru partea a doua a sezonului.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de startul primului antrenament, co-acționarul Dan Șucu a avut o discuție relaxată cu Adrian Mutu. Cei doi au stat de vorbă aproximativ 10 minute pe unul dintre terenurile complexului, fără să fie deranjați de altcineva.

Giuleștenii vor juca trei amicale în Turcia

Miercuri, 4 ianuarie, rapidiștii vor pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia, în stațiunea Lara, acolo unde se vor pregăti până pe 14 ianuarie. În acest cantonament, băieții lui Mutu vor juca și trei meciuri amicale.

ADVERTISEMENT

Prima partidă este programată pe 7 ianuarie, cu un adversar local ce va fi stabilit ulterior. Trei zile mai târziu, pe 10 ianuarie, Rapid va da piept cu ocupanta locului secund în prima ligă maghiară, Kecskemeti.

Ultimul joc amical va avea loc cu o zi înainte de întoarcerea în țară, pe 13 ianuarie, când giuleștenii vor întâlni Sigma Olomouc, cea de-a patra clasată în Cehia. Primul meci oficial din 2023 se va juca vineri, 20 ianuarie, atunci când Rapid va primi vizita lui Sepsi OSK, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a spus în nenumărate rânduri că Rapid nu are ca obiectiv în acest sezon câștigarea titlului în SuperLiga, Dan Șucu a dezvăluit într-un mesaj transmis fanilor de Anul Nou că visează totuși ca acest lucru să se întâmple.

ADVERTISEMENT