Sport

Jucătorii Universității Craiova recunosc forma slabă: „Nu arătăm a echipă care se bate la titlu”. Ce spune Andrei Ivan despre plecarea lui Rădoi

CS Universitatea Craiova s-a impus 1-0 la Mioveni, dar jucătorii olteni au recunoscut că mai au mult de lucru pentru a arăta ca o echipă care se poate bate pentru titlu.
12.12.2022 | 23:34
Jucatorii Universitatii Craiova recunosc forma slaba Nu aratam a echipa care se bate la titlu Ce spune Andrei Ivan despre plecarea lui Radoi
Universitatea Craiova a pus punct seriei de rezultate negative, dar jucătorii săi recunosc că mai au de lucru pentru ca echipa să arate ca una care se poate bate pentru titlu. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

În cele din urmă, CS Universitatea Craiova a pus punct seriei nefaste care a dus la plecarea lui Mirel Rădoi. A fost 1-0 cu Mioveni, echipa urcă pe locul 4. Însă jucătorii olteni acceptă că în pofida victoriei, jocul nu a fost unul demn de o echipă care să lupte pentru titlul de campioană.

”E o perioadă mai puțin fastă pentru noi”, recunosc fotbaliștii Universității Craiova

Universitatea Craiova a obținut o victorie muncită cu CS Mioveni. Chiar dacă adversarul este pe ultimul loc și, în plus, are mari probleme financiare, iar jucătorii săi au decis să nu se antreneze.

ADVERTISEMENT

”În prima repriză am practicat un fotbal bun. A doua repriză, din cauza rezultatelor trecute ne-am retras puțin și au venit peste noi”, spune George Cîmpanu. Cel care a marcat reușita de trei puncte.

În timp ce Bogdan Vătăjelu a făcut o analiză mai completă. Vorbind inclusiv despre lupta pentru titlu. ”A fost o victorie chiar muncită, ştiam că nu o să câştigăm uşor. Mioveni chiar dacă e pe ultimele locuri, nu au jucători răi. Mă bucur pentru noi.

ADVERTISEMENT

Sincer nu arătăm ca o echipă care se poate la campionat, ăsta e adevărul. E o perioadă mai puţin fastă pentru noi. A fost perioada asta cu Mister care a plecat.

Încă e o perioadă una destul de în ceaţă pentru noi. Însă e o victorie care ne ajută. Trebuie să ştim să pornim de jos.

ADVERTISEMENT

Am câştigat, nu cred că suntem Craiova de anul trecut sau de acum doi ani când puteam să ne creem un avantaj rapid pe tabelă. Trebuie să adunăm puncte, pentru că lupta pentru play-off va fi una foarte grea”, a spus Bogdan Vătăjelu.

Nici Andrei Ivan nu a fost mulțumit de modul în care a arătat echipa. Și nici pentru prestația sa. ”În a doua repriză ne-am văzut cu 1-0 și nu am mai riscat, ne-am precipitat și era să ne coste. Am mai avut probleme și în a doua repriză, nu suntem concentrați.

ADVERTISEMENT

Și în ultimul meci am avut 1-0 și ne-a întors Argeș. A fost o victorie muncită, sper ca etapa viitoare să câștigăm din nou. Eu nu am făcut un meci bun, dar sper să joc din ce în ce mai bine și să fiu din nou Andrei Ivan de dinainte”, a spus atacantul.

Andrei Ivan, reacție după demisia lui Rădoi: ”Am vorbit și l-am rugat să rămână”

Ultrașii Peluzei Nord a Universității Craiova i-au rămas fideli fostului antrenor, Mirel Rădoi. Și, la meciul cu Mioveni, au afișat un banner cu un mesaj prin care își exprimă regretul îndepărtării lui Mirel Rădoi.

”Un fleac…L-ați ciuruit și pe ăsta!”, era scris pe acel banner. Mesajul confirmând ideea vehiculată în rândul fanilor, că Mirel Rădoi a fost îndepărtat fără o vină concretă.

”Așa e, da, suporterii au dreptate, dar nu avem ce să facem. Tot noi trebuie să o scoatem la capăt”, a spus după meci, George Cîmpanu. Jucătorul care a marcat unicul gol al întâlnirii.

”Orice schimbare de antrenor este urâtă pentru echipă, pentru club. Te obişnuieşti cu nişte idei. Asta e viaţa noastră. Nu pot să plece 10 jucători, antrenorul plăteşte.

Îi ştiu pe suporteri, îi înţeleg. Sunt lângă noi, uneori ne şi înjură. Asta e, sunt ai noştri. Sunt echipe mari care trec prin perioade de asta, dapăi noi. Ei au speranţe… şi noi avem.

Numai alături de ei putem trece peste. Aşteptăm să fie alături de noi cum au fost în anii precedenţi“, a declarat Bogdan Vătăjelu la digisport.ro.

În timp ce Andrei Ivan, jucător care fusese exclus din lot de Mirel Rădoi, susține că jucătorii și-au dorit ca fostul tehnician să rămână la echipă.

”Nu vreau să comentez ce a fost, doar eu și familia mea știm prin ce am trecut (n.r. – despre excluderea din lot). Ne-a surprins plecarea lui Mirel Rădoi. Am vorbit și l-am rugat să rămână, dar asta a fost decizia dânsului.

A fost decizia lui să mă excludă. Contează că m-a readus și m-a băgat din nou. Momentan e domnul Dragoș Bon, îl știam de dinainte”, a declarat Andrei Ivan.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT