Fotbal intern

Jucătorii Universității Craiova s-au resemnat după eșecul cu FC Botoșani: ”Trebuie să privim spre viitor”

09.05.2021 | 21:35
Jucatorii Universitatii Craiova sau resemnat dupa esecul cu FC Botosani Trebuie sa privim spre viitor
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Universitatea Craiova s-au resemnat după eșecul cu FC Botoșani și nu se mai gândesc la titlu, dar țintesc Cupa României, acolo unde sunt la un pas de finală.

Oltenii au fost învinși acasă de FC Botoșani, scor 2-3, au ajuns la trei înfrângeri la rând și acum tremură și pentru locul 3 în play-off-ul din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător din Bănie, Silvian Cristescu, a coborât de la tribuna oficială în zona în care se aflau jucătorii de rezervă ai celor de la FC Botoșani și le-a adresat cuvinte grele, fiind la un pas de bătaie.

Resemnare în rândul jucătorilor de la Universitatea Craiova

Doi dintre jucătorii experimentați ai Universității Craiova, Dan Nistor și Marius Constantin, au venit resemnați la interviurile de la finalul partidei pierdute cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Ne-a mai rămas locul trei și Cupa României. Astăzi am pierdut nemeritat, am avut foarte multe ocazii de gol. Trebuie să uităm ce a fost în trecut, trebuie să privim spre viitor. Nu este problema cum a jucat Botoșani cu alții, cu noi a jucat bine și îi felicit.

Este un meci important în Cupă, trebuie să ne calificăm în finală. Mai am trei etape de campionat, semifinala de Cupă, sper și finala, apoi merg în vacanță, după care mă întorc în Craiova pe 12 că sunt naș, vom face un botez și o nuntă foarte frumoase, apoi ne reunim și începe treaba. Bineînțeles, tot la Craiova, nu știu unde ați văzut dumneavoastră cu Sepsi, sau Mepsi, sau mai știu eu cine”, a declarat Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Cupa României, obiectivul oltenilor

Fundașul Marius Constantin nici nu vrea să mai audă de titlu și vrea să scoată echipa din această criză: ”Nu ne pică bine deloc și nu este vorba numai de acest eșec, ci de evoluția din ultima perioadă. Știm că lumea e nemulțumită, dar nu ne rămâne decât să continuăm, să sperăm.

Nu ne gândim acum la campionat, ne gândim să vedem cum să ieșim din această situație. Practic nu mai e nimic de pierdut, trebuie să ne păstrăm locul trei și să câștigăm Cupa României. Îmi e greu să fac o analiză la cald.

ADVERTISEMENT

Dacă marcam noi la 2-2, când am avut ocazii mari, cred că reușeam să rezistăm. Dar trebuie să luăm realitatea, să fim obiectivi, și fiecare în parte să încerce să-și aducă aportul pentru echipă. Mă aștept ca orice echipă cu care jucăm să o facă bine”.

Mateiu a plâns de nervi

La finalul întâlnirii, mijlocașul Universității Craiova, Alexandru Mateiu a rămas minute bune cu ochii în lacrimi pe banca de rezerve alături de Ștefan Baiaram.

Jucătorul oltenilor plângea de nervi după al treilea eșec consecutiv care practic înseamnă ieșirea din lupta la titlu. Mateiu a fost consolat de atacantul bosniac Elvir Koljic.

Jucători Universitatea Craiova resemnare


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova : 1,93 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT