Sport

Jucătorul care l-a impresionat pe Mihai Stoica în partida FCSB – UTA Arad 4-0: ”Este mai bun decât Djokovic”

FCSB a câștigat clar duelul cu UTA Arad, scor 4-0, în etapa 22 a SuperLigii. Echipa patronată de Gigi Becali s-a distanțat la 11 puncte de rivalele Rapid și CFR Cluj.
24.01.2024 | 07:11
Jucatorul care la impresionat pe Mihai Stoica in partida FCSB  UTA Arad 40 Este mai bun decat Djokovic
Mihai Stoica, impresionat de Mihai Lixandru. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu le-a dat nici o șansă celor de la UTA în meciul de debut al anului 2024. Elevii lui Elias Charalambous s-au impus cu 4-0 într-un meci în care Darius Olaru a reușit să înscrie de 3 ori.

Mihai Lixandru, remarcat pentru evoluția din partida FCSB – UTA Arad 4-0

Chiar dacă marele remarcat al meciului a fost Darius Olaru, cel care a marcat de trei ori în poarta arădenilor, Mihai Stoica a l-a lăudat pe Mihai Lixandru pentru evoluția din partida de pe Arena Națională. Jucătorul de 22 de ani are un gol marcat în cele 22 de meciuri jucate în toate competiţiile în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Lixandru-Şut este un cuplu mai bun decât Şut-Djokovic. Lixandru este un jucător care se pliază mai bine pe jocul nostru, este cu totul şi cu totul alt profil. Are mobilitate mai mare, apare în careu, aleargă foarte mult, a avut 12,7 km alergaţi în meciul cu UTA.

Nimeni nu-i dădea nicio şansă să joace titular la noi în acest sezon, l-am văzut antrenându-se foarte bine şi de asta am venit cu această propunere.În afara meciului cu Rapid, unde a jucat pe o poziţie care nu era a lui, a avut mereu evoluţii foarte bune atât ca fundaş central, dar în special în acest sistem, unde este unul dintre cei mai buni jucători ai noştri. A jucat foarte, foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cei trei jucători de la FCSB care nu vor mai lipsi echipa de start

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după succesul cu UTA Arad. Patronul celor de la FCSB a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul “11”, fiind evidenţiat Luis Phelipe:

“Deci Coman, Phelipe şi Băluţă sunt jucătorii care nu mai pot lipsi din echipă. Nu mai pot fi schimbaţi niciodată. Luis Phelipe e jucător adevărat, se joacă cu mingea, nu o pierde.

ADVERTISEMENT

Phelipe va juca în centru şi el se va duce stânga-dreapta, unde vrea el. Apoi o să schimbe. El va fi atacant. Asta e părerea mea. Mie aşa îmi place de el, să fie în centrul atacului.”

Pantea, titular în Universitatea Craiova – FCSB

FCSB joacă împotriva celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20:00, pe arena “Ion Oblemenco”. La fel cum s-a întâmplat şi înaintea etapei trecute, Gigi Becali a anunţat dinainte echipa de start.

ADVERTISEMENT

Singura dilemă este pe părţile laterale. Cu UTA Arad au jucat Vali Creţu şi Risto Radunovic, dar la meciul cu Universitatea Craiova va intra şi Pantea, care este eligibil pentru postul de “under 21”.

Oltenii sunt cu moralul la pământ după startul fals din 2024. Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 meciul cu Farul Constanţa şi este la 13 puncte de lider.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - FCSB