Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul care nu vrea să plece de la FCSB: Becali: „I-am zis du-te acolo, du-te dincolo. El, nu și nu!”

Eduard Radaslavescu ține cu dinții de locul său la FCSB, iar Gigi Becali a dezvăluit că tânărul mijlocaș a refuzat să plece până și împrumut.
07.02.2024 | 19:05
Jucatorul care nu vrea sa plece de la FCSB Becali Iam zis dute acolo dute dincolo El nu si nu
Jucătorul care nu vrea să plece de la FCSB: Becali: „I-am zis du-te acolo, du-te dincolo. El, nu și nu!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eduard Radaslavescu este autorul unor ocazii mari ratate în derby-ul FCSB – Farul, scor 1-1, de pe Arena Națională. Gigi Becali a dezvăluit că mijlocașul își dorește să rămână la „roș-albaștrii”, deși i-a propus în mai multe rândur un împrumut în SuperLiga.

Jucătorul care nu vrea să plece de la FCSB: Becali: „I-am zis du-te acolo, du-te dincolo. El, nu și nu!”

Gigi Becali l-a transferat pe Eduard Radaslavescu de la Farul Constanța în 2022, însă tânărul nu a reușit să se impună la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” a detonat bomba la FANATIK SUPERLIGA și a anunțat că își dorește să aducă un alt jucător de la Gică Hagi, ci anume Louis Munteanu.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 19 ani a intrat în minutul 81 cu Farul Constanța și a ratat două șanse mari de gol pentru „roș-albaștrii”. Gigi Becali a dezvăluit în direct că Eduard Radaslavescu a refuzat să plece de la FCSB în nenumărate rânduri, chiar și împrumut.

„Scapi singur, dă-o mă la poartă dă gol. Dai pas, ce pas mă ai scăpat singur dă șut la poartă rupe plasa. Altă dată când a trebuit să dea nu a dat și s-au supărat pe el că de ce nu a dat și atunci a rămas în cap aia. Eu tot mai cred în Radaslavescu.

ADVERTISEMENT

Cred pentru că e copil, nu a jucat, stai să joace. Împrumut am vrut să îl dau, nu voia să se ducă, eu voiam să se ducă să joace. Du-te mă acolo, du-te mă acolo, nu vrea să plece”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO.

Horia Ivanovici a găsit motivul pentru care FCSB nu a bătut Farul: „E de curtea școlii”

Horia Ivanovici l-a criticat pe Eduard Radaslavescu după ce FCSB nu a reușit să câștige cu Farul Constanța. Acesta a avut un discurs dur despre mijlocașul „roș-albaștrilor” care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că totul s-a jucat la cele două ocazii uriaşe ale lui Radaslavescu. El dovedeşte că e jucător de curtea şcolii. Mi-am propus să fiu mai ponderat, să nu jignesc jucătorii, să nu îi mai fac pârnăi.

Dar pentru mine, Radaslavescu este jucător de miuţe, de curtea şcolii. Când o să jucăm în curtea şcolii, pe bitum, îl invit pe Radaslavescu să joace acolo cu noi. E perfect pentru asta. 

ADVERTISEMENT

Are două singur cu portarul. Pa! Du-te şi caută-ţi echipă. Are dreptate Gigi. Tu acolo faci diferenţa şi cu asta am terminat povestea. Acolo ai două ocazii cât casa, pe superiorităţi clare”, este de părere Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali A DEZVALUIT cine este fotbalistul care NU VREA SA PLECE DE LA FCSB

ADVERTISEMENT