Sport

FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-2, în etapa 26 din SuperLiga. Koljic salvează punctul în 90+5, dar oltenii tremură pentru play-off

Universitatea Craiova salvează un punct la Botoșani cu un gol marcat de Koljic în minutul 90+5, dar pentru olteni situația în clasament nu arată deloc bine. Moldovenii scapă și ei puncte uriașe în lupta pentru o salvare miraculoasă.
18.02.2024 | 17:57
FC Botosani  Universitatea Craiova 22 in etapa 26 din SuperLiga Koljic salveaza punctul in 905 dar oltenii tremura pentru playoff
FC Botoșani - Universitatea Craiova este primul meci de duminică, 18 februarie, din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
18-02-2024
13:51

FC Botoșani - Universitatea Craiova 2-2 (Kaprof 17, 41 / Mitriță 53, Koljic 90+5)

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Vezi toate fazele video importante aici. 

Min. 90+5: GOOOL Universitatea Craiova! Koljic aduce egalarea pe final, cu o finalizare din 6 metri.

Min. 53: GOOL Universitatea Craiova! Mitriță înscrie după o acțiune personală cu un șut de la aproximativ 12 metri.

Min. 41: GOOL FC Botoșani! Kaprof a reușit „dubla” după o eroare în defensiva Universității Craiova. Căpățînă și Lazar au greșit reciproc. 

Min. 17: GOOL FC Botoșani! Kaprof marchează primul gol pentru FC Botoșani! „Decarul” moldovenilor înscrie din pasa lui Romario Benzar. 

Min. 7: Alexandru Mitriță șutează spre poartă din careu. Mingea trece peste vinclul porții lui Ureche. 

Min. 1: Partida a început!

FC Botoșani: Ureche – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Florescu, Dican, I. Filip – G. David, E. Lopez, Karpof. Rezerve: Ducan, Adams, Șeroni, Mouaddib, Petro, Ferreira, Fulop, Mitrov, Margiotta, Ofosu, Dimitrov. Antrenor: Bogdan Andone.

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Zajkov, Screciu, Bancu – A. Crețu, Mateiu,Houri – Baiaram, Ivan, Mitriță. Rezerve: L. Popescu, Vlădoiu, Soiri, Maldonado, Badelj, Ndong, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Cîmpanu, Koljic, Markovic. Antrenor: Ivaylo Petev.

Meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova are loc duminică, 18 februarie, de la ora 17:15, în cadrul etapei a 26-a din SuperLiga. Este un meci al contrastelor. Pe de o parte moldovenii încearcă disperați să adune puncte care să îi ajute să se apropie de FC Voluntari și Poltehnica Iași, echipele aflate pe locuri de baraj iar pe de alta Craiova vrea victoria, pentru a-și consolida poziția în play-off.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

Confruntarea FC Botoșani – Universitatea Craiova se desfășoară duminică, 18 februarie, de la ora 17:15, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa a 26-a din SuperLiga. Rezultatele dezastruoase timp de 21 de etape, fără victorie, îndepărtaseră aproape total suporterii din tribunele stadionului din Botoșani.

ADVERTISEMENT

Însă revirimentul evident, soldat cu trei victorii și a patra, la Arad, scăpată printre degetele portarului Ducan, a readus lumea în tribune și la partida de duminică se speră ca la meci să asiste cel puțin patru mii de oameni, care să creeze  Cu siguranță vor fi și măcar o sută de suporteri al oltenilor.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – Universitatea Craiova

Partida  FC Botoșani – Universitatea Craiova se joacă duminică, 18 februarie, de la ora 17:15pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa a 26-a din SuperLiga.,   și va fi televizată pe posturile TV Digi Sport 1 Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Botoșani. duminică, 18 februarie, vremea frumoasă din majoritatea țării va fi doar un clișeu la TV pentru localnici, pentru că ei vor avea parte de zi ploioasă, cu precipitații în reprize pe tot parcursul ei, rău pentru suprafața de joc iar la ora amiezii vor fi doar 6 grade, foarte posibil ca la fel să fie și la începutul jocului.

Ce absențe sunt în  întâlnirea FC Botoșani – Universitatea Craiova

Echipa moldoveană continuă să fie fără golgeterul Sebastian Mailat, care se apropie de finalul perioadei de recuperare, dar posibila sa reintrare ar putea avea loc cel mai probabil abia în play-out, unde misiunea Botoșanilor, chiar dacă punctele se vor înjumătăți, va fi foarte grea. Va arbitra Szabolcs Kovacs, fratele celui mai bun arbitru român, care va merge la ERURO, Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova stă și ea pe un butoi cu pulbere și deși nu are foarte multe meciuri pe banca tehnică a oltenilor scaunul bulgarului Ivailo Petev este din ce în ce mai șubred. La Botoșani nu a făcut deplasarea ultimul sosit, atacantul kosovar Blesa, considerat a nu fi pus la punct cu pregătirea fizică.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – Universitatea Craiova

FC Botoșani a reînviat absolut neașteptat din ultima etapă a anului 2023., când a obținut și prima victorie din acest sezon, dar cu toate acestea opțiunile caselor de pariuri merg destul de clar pe victoria oaspeților, la cota de 1,85. Dacă moldovenii continuă seria isprăvilor cota lot este de 4,70. Șansă dublă 1X ajunge la 1,90 iar gol marcat de gazde cotă 1,55.

ADVERTISEMENT

În tur, în Bănie, a fost festival de goluri al gazdelor, scor 5-1. Dar la Botoșani statistca sună rău de tot pentru Craiova, care a câștigat o singură dată, 2-0 în 2020, în pandemie. În rest avem șapte victorii locale și patru rezultate de egalitate. Deci lăsând situația actuală din clasament Universitatea a ieșit aproape mereu șifonată de la Botoșani.

 

 

ADVERTISEMENT