Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la FCSB care i-a dat pe spate pe oficialii de la CFR Cluj. „El le-a câștigat titlul”

Un jucător de la FCSB i-a impresionat până și pe cei de la CFR Cluj. Care e vedeta lui Gigi Becali ce poate decide soarta titlului în acest sezon
04.03.2024 | 15:00
Jucatorul de la FCSB care ia dat pe spate pe oficialii de la CFR Cluj El lea castigat titlul
Jucătorul de la FCSB care i-a dat pe spate pe oficialii de la CFR Cluj. „El le-a câștigat titlul” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj e la 14 puncte în spatele FCSB-ului, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Ardelenii își dau pălăria jos în fața rivalilor și dezvăluie cine e „vinovat” pentru acest avans uriaș al roș-albaștrilor.

Jucătorul de la FCSB care i-a impresionat pe șefii lui CFR Cluj: „Are un an de excepție, îl felicit!”

Florinel Coman a strălucit din nou în tricoul FCSB. „Șeptarul” vicecampioanei a oferit un assist la reușita lui Luis Phelipe, cea care a decis partida cu Petrolul, câștigată cu 1-0 de roș-albaștri. Deși CFR Cluj e în lupta la titlu cu FCSB, Cristi Balaj e impresionat de „Mbappe de România”.

ADVERTISEMENT

„La FCSB, Florinel Coman a fost locomotiva care a tras echipa după el în acest an. Are un an de excepție, îl felicit. Sper și la Euro să aibă aceleași evoluții și nu putem decât să-l felicităm pentru ceea ce a realizat în acest an. Mă bucur pentru el în primul rând.

Este cel care le-a câștigat meciurile. Dacă vedeți câte puncte a câștigat FCSB prin golurile sau assist-urile lui Florinel Coman, veți înțelege ceea ce a făcut în acest an.

ADVERTISEMENT

Trebuie felicitat! Trebuie să fim fair-play și corecți”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

„Trebuie să fim fair-play și corecți”

Alături de Darius Olaru, Florinel Coman este golgheterul la zi al SuperLigii, cu 14 reușite. Tot în acest campionat, în cele 26 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, atacantul în vârstă de 25 de ani a reușit și 8 assist-uri.

ADVERTISEMENT

„Fiind un jucător român și având o calificare la Euro, care începe în curând, nu poți decât să te bucuri”, a adăugat președintele lui CFR Cluj.

Florinel Coman mai are contract cu FCSB până în vara anului 2028. Totuși, atacantul are o clauză de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro, care, dacă va fi achitată, îl va despărți după șapte ani de FCSB. În prezent, conform transfermarkt.com, cota lui de piață e exact 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă de mercato, Florinel Coman a avut o ofertă din Argentina. Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK toate detaliile și de ce „șeptarul” n-a dat curs acelei propuneri.

“TI-E DOR DE DAN PETRESCU?” | Cum a reactionat CONDUCEREA CFR CLUJ dupa 1-1 cu Farul

ADVERTISEMENT