Sport

Nebunie pe finalul reprizei în FCSB – Petrolul! Coman, “trasor” din lovitură liberă, bară Alhassan și încăierare pe teren

Finalul primei reprize dintre FCSB și Petrolul a fost unul extrem de spectaculos și tensionat în același timp.
03.03.2024 | 21:55
Nebunie pe finalul reprizei in FCSB  Petrolul Coman trasor din lovitura libera bara Alhassan si incaierare pe teren
Mingea trimisă de Ngezana în Grozav a creat un scandal pe teren între jucătorii celor două echipe. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a avut inițiativa în prima repriză cu Petrolul, dar marile ocazii au apărut pe final. “Roș-albaștrii” speră la o victorie care să mărească diferența față de Rapid, în timp ce ploieștenii au nevoie de un succes care să-i mențină în cărți pentru play-off. Click aici pentru fazele VIDEO

Nebunie pe finalul primei reprize în FCSB – Petrolul!

Prima mare ocazie a avut-o Florinel Coman în minutul 45+1. Golgheterul “roș-albaștrilor” a executat o lovitură liberă de la 25 de metri. Șutul său bine plasat a fost respins în bara transversală de portarul Zima, care a avut o intervenție fantastică.

ADVERTISEMENT

Radunovic a executat cornerul la faza imediat următoare. Mingea trimisă în careu și deviată ușor a ajuns la Alhassan, care a reluat cu coapsa din doi metri în bara transversală. Mingea a ricoșat la Șut, care a reluat în blocajul unui adversar.

Centralul Florin Andrei a fluierat un fault în atac și Petrolul a trecut în posesie, fapt care a provocat o reacție nervoasă a lui Ngezana. Fundașul central al gazdelor a șutat puternic în minge după fluierul arbitrului, iar balonul l-a izbit pe Gicu Grozav.

ADVERTISEMENT

După ce fotbalistul de la Petrolul s-a repezit să-i ceară socoteală adversarului pentru gestul lipsit de fair-play, jucătorii celor două echipe s-au încăierat și au creat un adevărat meleu.

În urma incidentului, centralul le-a acordat cartonașe galbene lui Ngezana și Grozav. Avertismentul îl va face pe fundașul de la FCSB să fie suspendat în meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Spectacol în tribune la FCSB – Petrolul

Ploieștenii sunt susținuți de aproximativ 1.000 de fani la meciul cu FCSB de pe Arena Națională. Ultrașii au venit pregătiți și cu un banner cu mesaj ironic adresat adversarilor: “Steaua sunteți voi? Sigur, poate pe Playstation 2”.

Echipele de start
FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut, Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous
Petrolul: Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav. Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso. Antrenor: Florin Pîrvu

ADVERTISEMENT
Tags: