Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Becali. „Nu l-am scos eu, s-a cerut singur afară”

Gigi Becali are o părere tot mai proastă despre Tavi Popescu, în schimb îl laudă cu orice ocazie pe Alex Băluță, jucător transferat în acest sezon.
30.10.2023 | 18:20
Jucatorul de la FCSB care la impresionat pe Becali Nu lam scos eu sa cerut singur afara
Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Becali. „Nu l-am scos eu, s-a cerut singur afară”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Drept dovadă, Tavi Popescu nu a rezistat prea mult pe teren și a fost schimbat după prima repriză, în timp ce Alex Băluță a părăsit terenul în prelungiri, pentru că ar fi cerut acest lucru. De altfel, Gigi Becali a anunțat că Alexandru Băluță se bucură de un tratament preferențial precum Florinel Coman, deci nu e schimbat fără un motiv clar și fără să ceară acest lucru.

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Becali

”Tavi Popescu a jucat nu știu câte minute, nu a trecut mingea pe la el deloc. Ce înseamnă măi, ia vezi câte atingeri de minge are un jucător, asta e valoarea lui. De câte ori s-a întâlnit cu mingea? Dacă s-a întâlnit cu mingea a alergat să o primească, dacă nu înseamnă că a fugit de minge.

ADVERTISEMENT

Știu, el a fugit de minge. Dacă tu fugi de minge, înseamnă că ți-e frică, n-ai valoare. N-ai văzut Băluță, ăla s-a cerut el! Îl scoteam eu vreodată? Ai văzut mereu mingea e doar la el, mingea la adversar, doar la el? De ce?

Că el fuge după ea! Și când e la adversar fuge să o ia, când nu e la el se demarcă să o primească, nu îi e frică de minge. Păi, tu te-ai făcut fotbalist și ți-e frică de minge? Dacă ești fotbalist, du-te după minge, dacă iubești mingea. Dacă ești fotbalist”, a explicat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În concluzie, Gigi Becali le cere jucătorilor săi să tragă mai tare și să se dăruiască pe teren, pentru că mulți dintre ei joacă la ”alibi” și fug de minge, în speranța că nu vor fi trași la răspundere dacă greșesc.

Gigi Becali crede că o parte dintre jucătorii FCSB sunt fricoși

”Degeaba e mare filosofie care eu am concluzia care am tras-o, o știu toți. n-a spus-o nimeni, o spun eu acum, pentru că n-au spus oamenii că era lucru evident. Dacă ești fotbalist, când nu e mingea la tine caut-o. Caută de la adversar, și Hagi a mai spus așa, dar în alte cuvinte.

ADVERTISEMENT

Dar, când e la alt jucător, o cauți în locuri unde să o primești, demarcă-te să primești mingea dacă o iubești. Dacă te ascunzi după adversar…Cu fricoși nu poți că ei se ascund. Djokovic când o primește imediat o dă, a dat-o în aut din prima. Mai era 3-4-5 minute, păi ești mijlocaș, stai cu ea la picior, tu ce dai din prima? De frică”, a concluzionat Gigi Becali.

Fanatik SuperLiga, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Gigi Becali, laude pentru Băluță

ADVERTISEMENT