Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, decizie de ultimă oră despre Tavi Popescu. „Am învățat și eu. Așa o să fac de acum!”

Gigi Becali a luat o decizie de ultimă oră în cazul lui Tavi Popescu. Ce se întâmplă cu „perla” celor de la FCSB. Anunțul a fost făcut de patron la FANATIK SUPERLIGA.
30.10.2023 | 13:10
Gigi Becali decizie de ultima ora despre Tavi Popescu Am invatat si eu Asa o sa fac de acum
Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Tavi Popescu la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în ultima etapă din SuperLiga, scor 2-2 cu Petrolul Ploiești. Gigi Becali a anunțat o decizie în cazul lui Tavi Popescu. Tânărul fotbalist al vicecampioanei va fi titular pentru că patronul celor de la FCSB își dorește posesie.

Gigi Becali, decizie de ultimă oră despre Tavi Popescu. „Lasă jucătorul valoros în teren”

La scurt timp după Petrolul – FCSB (2-2), Gigi Becali și-a criticat dur jucătorii. Totuși, supărarea patronului de la FCSB s-a dus odată cu trecerea timpului, iar în direct la FANATIK SUPERLIGA, finanțatorul s-a declarat mulțumit de jocul „roș-albaștrilor” împotriva „echipei care s-a distrat cu Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Gigi Becali a anunțat că Octavian Popescu nu va mai lipsi din echipa de start a FCSB-ului. În meciul de la Ploiești, Tavi Popescu a fost înlocuit la pauză cu David Miculescu. „E o echipă care s-a distrat cu Universitatea Craiova la ea acasă și o echipă cu care noi ne-am distrat.

Am avut 5-6 ocazii. Atâta timp cât echipa are ocazii și atâta timp cât echipa joacă nu sunt supărat. Numai că eu trag niște concluzii. Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă, lasă-l pe jucătorul valoros în teren, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, critici la adresa a 3 jucători de la FCSB: „Niciunul nu are tehnică”

Gigi Becali i-a criticat pe Ganea, Miculescu și Compagno. Patronul consideră că cei trei fotbaliști nu au tehnică. De asemenea, finanțatorul vicecampioanei a precizat că, de teamă, mai mulți jucători de la FCSB se ascund de joc.

„Jucătorul valoros o să-ți țină posesia mingii. Dacă îl bagi pe unul nevaloros, nu mai îți ține nici posesia, nu mai face nici faza ofensivă, nici pe cea defensivă. Nu mai poți să ai posesia. Nu ai posesia, e mingea la adversar. 

ADVERTISEMENT

Am învățat și eu asta acum. Lasă jucătorul valoros în teren. Pasează, driblează, e mingea la tine. Am băgat pe Ganea, pe Miculescu, pe Compagno, trei jucători, iar mingea nu mai era la noi.

Niciunul nu are tehnică, asta e părerea mea. De-acum încolo așa o să fac. Trag niște concluzii. De ce să nu fie mingea la mine? Mi-a zis Meme: ‘Băi, Gigi, păi nu are cum să fie mingea la tine dacă nu ai jucători valoroși în teren și pui jucători nevaloroși

ADVERTISEMENT

„Jucătorul care nu are valoare se ascunde de joc. Sunt mulți, nu le dau nume”

Tu vrei să ții de scor, dar ei nu fac nici faza defensivă bine pentru că se ascund de joc, le e frică și nu fac nici posesie’. Măcar stau în defensivă și apără rezultatul. Jucătorul care nu are valoare îi e frică și se ascunde de joc. 

Sunt mulți, nu le dau nume. Eu am văzut cam cine se ascunde de joc. Pe unul îl vedeți că e super jucător, dar se ascunde. Nu vreau să dau nume, dar o să vedeți în vară cine se ascunde și cine nu.

(n.r. Djokovic) Nu știu, nu vreau să zic. (n.r. Tavi Popescu) Pe el nu-l scot că trebuie să fie mingea la mine, dacă-l bag pe Ganea se ascunde de joc”, au fost declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii rulează pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul lui Tavi Popescu: „Așa o să fac de acum!”

ADVERTISEMENT