Sport

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Gigi Becali după meciul cu FC Bihor. Noi critici pentru Andrei Vlad

Gigi Becali a vorbit despre jucătorul de la FCSB care l-a impresionat în meciul din Cupa României Betano cu FC Bihor, scor 2-0.
27.09.2023 | 23:45
Jucatorul de la FCSB care la impresionat pe Gigi Becali dupa meciul cu FC Bihor Noi critici pentru Andrei Vlad
Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Gigi Becali după meciul cu FC Bihor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, patronul vicecampioanei României l-a ironizat din nou pe Andrei Vlad, dezvăluind o discuție pe care a purtat-o cu portarul în urmă cu câteva luni, când acesta a cerut să fie lăsat să plece în altă parte, pentru a putea juca mai multe meciuri.

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Gigi Becali după meciul cu FC Bihor

Gigi Becali a vorbit despre Gogescu și Djokovic, spunând că ei sunt jucătorii care l-au impresionat în meciul FCSB-ului cu FC Bihor, lăudându-l și pe Cristi Ganea, care a debutat:

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun că mi-a plăcut cineva anume. Pe Gogescu l-am văzut prima dată și nu m-a impresionat, dar nu a greșit deloc, a jucat bine. Nici nu avea cum să mă impresioneze, a jucat închizător.

Djokovic mi-a plăcut astăzi, mi-a plăcut foarte mult și Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun.

ADVERTISEMENT

Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”.

Noi critici pentru Andrei Vlad

„Vlad n-are cum să joace în fața lui Târnovanu. A cerut să joace acum câteva luni să joace și că vrea să plece. I-am spus să plece, în glumă, noi n-avem nevoie de portar de rezervă, că el e Vlad și că trebuie să joace.

ADVERTISEMENT

Dar el dă pasă la adversar și ăla ne dă gol. I-am respectat contractul, i-am dat salariul, nu că el vrea să joace. Cum să zici ca jucător că vrea să joace”, a continuat Gigi Becali, la TV PrimaSport.

„Djokovic a spus că vrea să joace când este pus, nu face pe supăratul, azi de exemplu a fost cel mai bun de pe teren. Așa da, așteaptă-ți rândul și demonstrează!

ADVERTISEMENT

Dacă Târnovanu mai făcea o greșeală cum a făcut-o pe aia, ne mai gândeam. Dar după Târnovanu s-a concentrat și nu a mai gafat”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT