Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul de la Rapid pe care Vochin îl arată cu degetul: „Parcă ne face o favoare că joacă”

Andrei Vochin a făcut praf o vedetă a Rapidului. Critici dure ale analistului Fanatik SuperLiga. Ce îi reproșează jurnalistul.
03.02.2024 | 18:25
Jucatorul de la Rapid pe care Vochin il arata cu degetul Parca ne face o favoare ca joaca
Damjan Djokovic încasează un salariu lunar de 15.000 de euro la Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a atacat dur pe Alexandru Albu după declarațiile iresponsabile de la finalul derby-ului cu Rapid. A venit acum rândul unui alt jucător al „giuleștenilor”, Damjan Djokovic, criticat de Andrei Vochin pentru atitudinea din teren.

Andrei Vochin pune tunurile pe Damjan Djokovic: „Băi băiatule, trebuie să pui puțin osul la muncă”

Andrei Vochin a avut un discurs acid la FANATIK SUPERLIGA la adresa mijlocașului croat care nu a impresionat deloc în tricoul Rapidului, deși a fost adus cu sârle și trâmbițe: „Impresia e că un jucător atât de bine plătit ca Djokovic pare că ne face o favoare că joacă. Nouă, tuturor celor care ne uităm la meci. Așa evoluează el. 

ADVERTISEMENT

Zici că vine… Băi băiatule, părerea mea e că la banii pe care îi câștigi și la numele pe care ți l-ai făcut în fotbalul românesc și pe bună dreptate, trebuie să pui puțin osul la muncă”.

Ba mai mult, jurnalistul consideră că Rapid suferă enorm exact în linia mediană: „Pentru că marile probleme ale Rapidului au venit de la mijlocul terenului, nu din față, nu din spate. A devenit acum Albu cel mai în formă jucător. Care nu mai prindea primul unsprezece al Rapidului”. 

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță l-a făcut și el praf pe Damjan Djokovic: „De când a venit la Steaua se cam ferește de joc, fuge, joacă numai la alibi. Nu intră la duel”. 

Andrei Vochin, avertisment pentru Damjan Djokovic? „Sindromul  Tachtsidis la început”

Vochin îl compară pe jucătorul croat cu vedeta echipei lui Adrian Mutu: „Ăsta e sindromul Tachtsidis la început. Și el părea că ne face o favoare că joacă pe banii pe care joacă la CFR Cluj. Dar Tachtsidis și-a mai revenit în ultima perioadă. Kurtic nu și-a revenit deloc. Era același tip de jucător”.

ADVERTISEMENT

Analistul FANATIK SUPERLIGA l-a inclus în această categorie și pe Anzor Mekvabishvili, pentru care Mihai Rotaru a plătit nu mai puțin de 750.000 de euro: „Și m-am uitat inclusiv la georgianul care a venit la noi în campionat. Deocamdată mi-e greu să îi pronunț numele. Anzor, să îi zicem așa, care s-a fript la prima interacțiune cu fotbalul românesc. 

Adică am impresia că aici vin jucători ca vedete și ei intră total nepregătiți. Ei se gândesc că aici vin ca atunci când te duci la sintetic. Dar el e bun. Mie mi s-a părut un jucător bun, care are calitate. Numai că a intrat în fotbalul românesc cu nasul pe sus și a furat-o de la Olaru și s-a terminat meciul”.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic, ironizat: „Am un nume celebru. Bine că nu l-am adus și pe Nadal și pe Federer”

Andrei Vochin și-a continuat apoi tirul la adresa jucătorului Rapidului: „Sunt pe aici, mulțumiți-vă că mă vedeți, că scrie 88 pe spate la mine, că am un nume celebru. Bine că nu l-am adus și pe Nadal și pe Federer cu mine ca să vedeți toată trupa”.

Horia Ivanovici e de aceeași părere: „Nici mie nu îmi place Djokovic. Nici la Rapid. În niciun meci nu mi-a plăcut. Mi se pare până acum un transfer doar de imagine. Pur și simplu mi se pare un transfer doar de imagine”.

Andrei Vochin face praf o vedetă a Rapidului

ADVERTISEMENT