Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul pentru care Petrolul trebuie să plătească pentru a-l folosi contra Craiovei. Ce clauză e la mijloc

Petrolul trebuie să plătească pentru a-l folosi pe Alexandru Ișfan împotriva Universității Craiova. Câți bani sunt la mijloc.
29.02.2024 | 12:00
Jucatorul pentru care Petrolul trebuie sa plateasca pentru al folosi contra Craiovei Ce clauza e la mijloc
Jucătorul pentru care Petrolul trebuie să plătească pentru a-l folosi contra Craiovei. Câți bani sunt la mijloc. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Ișfan este împrumutat de către Universitatea Craiova la Petrolul Ploiești, iar astăzi cele două formații se întâlnesc pe stadionul „Ilie Oană”. Marian Copilu trebuie să plătească 100.000 de euro dacă Florin Pîrvu îl va folosi chiar și un minut împotriva „alb-albaștrilor”.

Jucătorul pentru care Petrolul trebuie să plătească pentru a-l folosi contra Craiovei. Câți bani sunt la mijloc

Universitatea Craiova l-a transferat pe Alex Ișfan de la FC Argeș pentru 650.000 de euro în iarna trecută, însă mijlocașul nu a confirmat la gruparea din Bănie. Ivaylo Petev l-a lăsat pe fostul internațional român de tineret să plece împrumut la o altă formație din SuperLiga: Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Alex Ișfan este împrumutat până la sfârșitul sezonului 2024-2025, iar oficialii Universității Craiova s-au asigurat că mijlocașul nu va juca împotriva lor în SuperLiga. Acesta poate evolua contra „alb-albaștrilor” doar dacă Petrolul Ploiești va plăti 100.000 de euro.

„Ișfan nu joacă la Petrolul. Craiova are clauză să primească 100.000 de euro ca să joace în meci direct, deci Ișfan nu va juca astăzi pentru Petrolul. 100.000 de euro este clauza pusă, dacă Petrolul hotărăște să îl folosească pe Ișfan împotriva Universității Craiova. 

ADVERTISEMENT

Craiova încasează 100.000 de euro dacă Ișfan intră și un minut. Ișfan nu va juca astăzi pentru că Rotaru trebuie să încaseze dacă Ișfan joacă și un minut împotriva echipei de care aparține”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită în direct doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Elvir Koljic se desparte de Universitatea Craiova! Unde își negociază transferul

Elvir Koljic nu este în lot cu Petrolul Ploiești și își negociază plecarea de la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Atacantul „alb-albaștrilor” nu și-a revenit după accidentările repetate din sezoanele trecute, iar forma lui este departe de cea din primul sezon petrecut la gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Din informaţiile noastre, Elvir Koljic s-ar putea transfera într-un campionat exotic. Nu este în lot pentru meciul cu Petrolul, nu este accidentat, dar este în negocieri avansate în campionatele exotice.

Există o mare posibilitate ca unul dintre golgheterii Craiovei, un jucător foarte important, care e adevărat, nu a mai fost el după ultimele accidentări, să plece de la echipă. 

ADVERTISEMENT

Craiova a avut 10 milioane de euro pe masă de la Dinamo Kiev. Ar putea fi finalul aventurii la Craiova pentru acest jucător extraordinar care a dat prea puţin pentru valoarea sa”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Petrolul trebuie să plătească pentru a-l folosi pe Alex Ișfan cu Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT