Sport

Jucătorul revenit în SuperLiga după 3 ani a fost dorit și de FCSB: „Gigi Becali era fanul lui numărul 1!”

MM Stoica a vorbit despre revenirea lui Tudor Băluță în campionatul României și a dezvăluit că mijlocașul central a fost dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB.
12.07.2022 | 22:33
Jucatorul revenit in SuperLiga dupa 3 ani a fost dorit si de FCSB Gigi Becali era fanul lui numarul 1
Jucătorul revenit în SuperLiga după 3 ani a fost dorit și de FCSB. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat și în ce condiții se putea face transferul, spunând că era foarte greu să-l aducă pe Băluță în acel moment la FCSB.

Jucătorul revenit în SuperLiga după 3 ani a fost dorit și de FCSB

Tudor Băluță a revenit în România, la Farul Constanța, din postura de jucător liber de contract, iar MM Stoica a dezvăluit că FCSB l-a dorit în urmă cu ceva timp pe mijlocașul central al „marinarilor”, însă a explicat că mutarea ar fi fost mult prea greu de realizat:

ADVERTISEMENT

„Noi am luat legătura cu el acum ceva timp. Gigi era fanul lui numărul 1. N-am vorbit cu el direct, dar ni s-a spus clar că sub nicio formă nu revine.

Și că, dacă s-ar întoarce, ar reveni la Craiova. Și că are 45.000 salariu. Atât avea la Brighton!”.

ADVERTISEMENT

„Asta că învăța bine, puțin mă interesează, de ce nu s-a făcut inginer, mă apucă râsul când aud chestiile astea cu învățatul bine la fotbaliști”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

  • 23 de ani are Tudor Băluță

Primele declarații ale lui Tudor Băluță după revenirea la Farul

După revenirea în România, Tudor Băluță a oferit primele declarații după transferul său la Farul: „Prin venirea mea sper să facem o figură chiar mai frumoasă ca sezonul trecut”.

ADVERTISEMENT

Tudor Băluță a fost transferat de Brighton de la Viitorul, cum se numea înainte echipa lui Gică Hagi, în schimbul sumei de 2.900.000 de euro, după ce impresionase la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino.

De-a lungul timpului, Brighton l-a împrumutat pe Tudor Băluță în Olanda la Ado Den Haag și în Ucraina la Dinamo Kiev, unde a fost antrenat de Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT
  • 1.800.000 de euro este cota de piață a lui Tudor Băluță, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,30 este cota pentru „X” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT