Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul surpriză din SuperLiga cu cele mai multe dueluri câştigate: „În şase luni e liber de contract!”

Darius Olaru are concurență serioasă. Un alt fotbalist din SuperLiga i-a luat fața la numărul de dueluri câștigate.
02.02.2024 | 22:35
Jucatorul surpriza din SuperLiga cu cele mai multe dueluri castigate In sase luni e liber de contract
Jucătorul surpriză din SuperLiga, cu cele mai multe dueluri câştigate: „În şase luni e liber de contract!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele mai multe dueluri câștigate în SuperLiga nu sunt ale lui Darius Olaru. Un alt fotbalist i-a luat fața căpitanului de la FCSB. La vară, performerul rămâne liber de contract.

Jucătorul din SuperLiga, cu cele mai multe dueluri câştigate: „În şase luni e liber de contract!”

„Apropos de dueluri câștigate în Liga 1. Cine are cele mai multe dueluri câștigate în Liga 1. Bătaie mare între Sota Mino și Darius Olaru. 163 de dueluri câștigate Mino Sota de la Hermannstadt. Iar pe locul 2, Darius Olaru, 162 de dueluri câștigate din 23 de meciuri jucate”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede exclusiv pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Sota Mino (29 de ani) joacă din vara lui 2021 la Sibiu, acolo unde a ajuns liber de contract după despărțirea de Metaloglobous. Mijlocașului japonez, care a marcat și un gol în acest sezon de SuperLiga, îi expiră înțelegerea cu Hermannstadt la finalul acestui sezon.

Sota Mino
Sota Mino, fotbalistul cu cele mai multe dueluri câștigate. FOTO: Fanatik

„E foarte interesant pentru că pozițiile celor doi sunt puțin diferite. Olaru trebuie să câștige mai multe dueluri ofensive, față de Mino Sota, care joacă mai în spate. Duelurile defensive pentru oamenii din spate sunt câștigate mai des.

ADVERTISEMENT

Și să ai un număr atât de mare de dueluri câștigate în atac, cum e cazul lui Olaru, e mare lucru”, a comentat Andrei Vochin. „Uite, apoi pe locul 3, vine un alt număr 6, Karlo Muhar, 156 de duleuri câștigate”, a adăugat Coste. „Și pe locul 4, interesant, un fundaș dreapta, Seniko Doua”, a remarcat Alin Buzărin.

Ianis Stoica, aproape de Hermannstadt

Dacă Sota Mino nu a semnat prelungirea contractului cu Hermannstadt, echipa lui Marius Măldărășanu e aproape să semneze un alt fotbalist important, dar în compartimentul ofensiv. Este vorba despre Ianis Stoica (21 de ani), care s-a înțeles cu sibienii, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Interesul pentru cel mai bun tânăr marcator U21 din SuperLiga (5 goluri) a fost recunoscut de Dani Coman la FANATIK SUPERLIGA. „E un jucător care ne-a interesat tot timpul. Chiar și înainte să meargă la Universitatea Cluj am purtat discuții cu cei din conducerea FCSB-ului. A mers la Universitatea Cluj, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere.

Noi nu suntem ranchiunoși, ni-l dorim în continuare. Dar vedem astăzi, mâine ce se întâmplă. Ne ajută foarte mult și la regula U21, iar eu îl consider pe Ianis în momentul de față un jucător matur, cu personalitate, care a înscris foarte multe goluri. Are și assist-uri, e un jucător important”, a declarat președintele sibienilor.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul din SuperLiga cu cele mai multe DUELURI CASTIGATE