Sport

Julian Nagelsmann își terorizează soția după meciurile lui Bayern: ”Uneori o trezesc noaptea”

Julian Nagelsmann este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Bundesliga, dar în viața personală este o persoană dificilă și a povestit ce pățește soția sa după meciurile lui Bayern Munchen.
01.02.2022 | 11:58
Julian Nagelsmann isi terorizeaza sotia dupa meciurile lui Bayern Uneori o trezesc noaptea
ADVERTISEMENT

Tehnicianul conduce topul transferurilor de antrenori, el fiind adus de bavarezi de la RB Leipzig în vară pentru 25.000.000 de euro.

Germanul a fost ofertat de Real Madrid în 2018, dar a refuzat să meargă pe Santiago Bernabeu considerând că nu este pregătit să facă față unei provocări atât de mari.

ADVERTISEMENT

Soția lui Julian Nagelsmann, nopți de coșmar după meciurile lui Bayern

Între timp, după ce a realizat performanțe incredibile cu RB Leipzig, Julian Nagelsmann a ajuns pe banca lui Bayern Munchen. Nivelul ridicat de la gruparea bavareză îl solicită foarte mult, dar cea mai afectată este soția sa, Verena.

Se pare că antrenorului campioanei din Bundesliga îi este atât de greu să renunțe la munca de peste zi, încât o trezește adesea pe soția sa în timpul nopții pentru că încă analizează performanțele echipei sale.

ADVERTISEMENT

”Uneori, când dorm după un meci, strig numele jucătorilor mei. Soția mea mi-a spus odată asta. Uneori o trezesc noaptea”, a povestit Nagelsmann, conform publicației Daily Mail.

De ce a fost poreclit ”Baby Mourinho”

Este la fel de adevărat că acest lucru nu se întâmplă foarte des. Și asta pentru că de cele mai multe ori Nagelsmann face nopți albe după meciuri, deoarece are nevoie de mult timp pentru a se relaxa după stresul și încordarea celor 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Fostul manager de la Hoffenheim și RB Leipzig, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie Verena, în vârstă de 35 de ani, în 2018. Ei au doi copii împreună.

În ciuda faptului că și-a câștigat porecla de ”Baby Mourinho” la începutul carierei sale de antrenor pentru precocitatea sa, antrenorul lui Bayern Munchen a arătat că are calități excepționale și a doborât o serie de recorduri în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Bavarezii luptă pentru titlu și Champions League

Bayern Munchen a început cum nu se poate mai prost anul 2022, cu o înfrângere pe Allianz Arena în fața Borussiei Monchengladbach, dar au urmat două victorii categorice în deplasare, cu FC Koln și Hertha Berlin.

După disputarea a 20 de etape din Bundesliga, bavarezii se află pe primul loc în clasament, cu un avans de șase puncte față de rivala Borussia Dortmund și se îndreaptă cu pași mari spre al zecelea titlu consecutiv.

Trupa lui Julian Nagelsmann se află în luptă și pentru trofeul Champions League, urmând să întâlnească în optimile de finală campioana Austriei, FC Salzburg. Partida tur se va juca în Austria, pe 16 februarie, returul fiind programat la Munchen, în 8 martie.

ADVERTISEMENT