Sport

Jurgen Klopp pregătește o campanie de transferuri uluitoare. Șefii lui Liverpool îi dau 200 de milioane de euro pentru 5 nume mari

Liverpool mai are doar șanse teoretice la locurile de Champions League, iar Jurgen Klopp este decis să facă schimbări masive în lot și pregătește o serie de transferuri importante.
01.05.2023 | 16:25
Jurgen Klopp pregateste o campanie de transferuri uluitoare Sefii lui Liverpool ii dau 200 de milioane de euro pentru 5 nume mari
Liverpool mai are doar șanse teoretice la locurile de Champions League, iar Jurgen Klopp este decis să facă schimbări masive în lot și pregătește o serie de transferuri importante. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună managerul ”cormoranilor” punea presiune pe conducerea clubului și cerea întărirea echipei pentru a nu mai avea încă un sezon catastrofal, iar șefii clubului s-au conformat imediat.

Jurgen Klopp primește o sumă uriașă pentru a face transferuri la Liverpool

Jurgen Klopp a fost primul care a înțeles că nu mai merge cu sentimentalismele după un sezon în care se apropie de ratarea prezenței în Champions League și vrea să facă schimbări masive în lot, iar pentru acest lucru va primi un buget de transferuri de 200 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Desigur că nu ne mai luptăm pentru un loc în primele 4 în acest sezon. Vom face afaceri. Va trebui să aducem jucători potriviți. Această echipă a scris o poveste senzațională, dar acum e timpul să scriem un nou capitol”, a declarat germanul după victoria ireală cu Tottenham.

Trei dintre oamenii importanți de la mijlocul terenului, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain și James Milner, își termină contractele și nu vor primi prelungiri, iar Thiago Alcantara este și el pe picior de plecare.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, cea mai mare parte din suma pe care Jurgen Klopp o va primi în această vară se va duce pe întărirea liniei mediene, iar țintele managerului german sunt unele de top, chiar dacă Liverpool s-a retras din cursa pentru Jude Bellingham.

Cele cinci 5 nume vizate de un transfer la Liverpool

Primul pe lista ”cormoranilor” este Nicolo Barella de la Inter. Italianul este pe placul lui Klopp, iar faptul că gruparea milaneză are dificultăți financiare ar putea să deblocheze întreaga afacere. Deși inițial nu a vrut să dea mai mult de 50 de milioane de euro pentru aducerea lui Barella, Liverpool pare totuși dispusă să ridice prețul până la 75 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Următoarele două ținte ale lui Jurgen Klopp sunt doi jucători care au încântat în acest sezon cu Brighton. Este vorba de Moises Caicedo și Alexis Mac Allister. Ecuadorianul este văzut ca urmașul lui Fabinho, iar tatonările au început deja, în timp ce campionul mondial cu Argentina este unul dintre cei mai versatili mijlocași din Premier League. Doar că acesta este vizat și de Pep Guardiola la Manchester City.

Tehnicianul german îl vrea și pe Ryan Gravenberch de la Bayern Munchen. Olandezul nu a reușit să se impună la liderul din Bundesliga și își dorește să plece cât mai repede, iar prețul este unul atrăgător: doar 30.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ultimul, dar nu cel din urmă nume care este în vizorul ”cormoranilor” este Mason Mount de la Chelsea. Internaționalul englez nu și-a prelungit deocamdată înțelegerea cu londonezii și Liverpool vrea să profite de acest lucru. Mai marii de pe Stamford Bridge ar putea accepta plecarea jucătorului pentru o sumă considerabilă, mai ales că gruparea are probleme cu fair-play-ul financiar.


  • 2,75 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Liverpool – Fulham

ADVERTISEMENT