Fotbal international

Jurgen Klopp vrea să aducă un portar la Liverpool. Panică după accidentarea lui Alisson

11.10.2020 | 18:30
Jurgen Klopp vrea sa aduca un portar la Liverpool Panica dupa accidentarea lui Alisson
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp vrea să aducă un portar la Liverpool, după ce Alisson Becker s-a accidentat, iar rezerva Adrian a avut o prestație lamentabilă în rușinea antologică, 2-7 cu Aston Villa.

Tehnicianul neamț nu mai are deloc încredere în Adrian și vrea să transfere de urgență un portar și îl are în vizor pe Jack Butland, goalkeeperul de rezervă al lui Stoke City.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 27 de ani, Butland este un jucător foarte experimentat și a evoluat chiar și pentru prima reprezentativă a Angliei, a cărei poartă a apărat-o de nouă ori.

Jurgen Klopp vrea să aducă un portar la Liverpool. Îl vrea titular cu Everton!

Pentru orașul Liverpool, etapa a cincea a sezonului 2020-2021 din Premier League se anunță a fi una extrem de intensă. Pentru prima dată după mulți ani, Everton are o trupă capabilă să se lupte pentru primele locuri și duelul cu rivala locală se anunță unul foarte echilibrat.

ADVERTISEMENT

Oamenii lui Klopp vin, însă, după umilința istorică de pe terenul lui Aston Villa, unde au pierdut cu 7-2 într-un meci pe care fanii „cormoranilor” ar vrea să și-l șteargă din memorie definitiv. Rezultatul a fost influențat și de greșelile lui Adrian, cel care a fost folosit titular în poarta lui Liverpool după ce Alisson s-a accidentat la umăr.

Evoluția slabă a spaniolului l-a determinat pe Klopp să caute o alternativă și cea mai bună soluție pare a fi Jack Butland. Portarul lui Stoke City a ajuns rezervă la clubul pentru care joacă din 2013. El nu îi poate lua fața galezului Adam Davies, iar oportunitatea unui transfer pe Anfield ar fi una de neratat pentru Butland.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă fereastra de transferuri s-a încheiat în Europa în data de 5 octombrie, în Anglia se mai pot face transferuri interne până vineri, 16 octombrie. Astfel, Daily Mirror a făcut anunțul că Jurgen Klopp vrea să rezolve rapid situația lui Butland și să îl transfere în așa fel încât să poată fi titular contra lui Everton!

Butland a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru Birmingham City, club la care și-a făcut și junioratul, Cheltenham Town, Barnsley, Leeds United și Derby County. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Stoke City, club alături de care a avut câteva perioade foarte bune și în Premier League. El a fost în trecut și în atenția lui Manchester City și Arsenal.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre echipele de pe Merseyside va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 14:30 și se va disputa pe terenul „caramelelor”. Oamenii lui Carlo Ancelotti au punctaj maxim în acest sezon, după ce au câștigat toate partidele disputate în primele patru etape.

ADVERTISEMENT
Tags: