Sport

Kai Havertz, la primul gol în Champions League! Reacţia obscenă de la final a jucătorului contestat întregul sezon. Video

Kai Havertz a marcat unicul gol al finalei Champions League dintre Chelsea şi Manchester City. Fotbalistul a fost aspru contestat şi la final a avut o reacţie obscenă.
30.05.2021 | 00:39
Kai Havertz la primul gol in Champions League Reactia obscena de la final a jucatorului contestat intregul sezon Video
ADVERTISEMENT

Chelsea a câştigat cu 1-0 finala UEFA Champions League cu Manchester City. Unicul gol al finalei de la Porto a fost marcat de nemţul Kai Havertz, în minutul 42. Pentru londonezi este al doilea trofeu al Ligii, după cel câştigat în 2012.

Kai Havertz, la primul gol în Champions League! Criticat la începutul sezonului

Kai Havertz nici nu îşi putea alege un moment mai bun să marcheze primul său gol în UEFA Champions League. Mijlocaşul german nu a avut cel mai strălucitor sezon la Chelsea, fiind aspru criticat pe parcursul stagiunii.

ADVERTISEMENT

În vara trecută, Chelsea a plătit 80 de milioane de euro celor de la Bayer Leverkusen pentru transferul mijlocaşului. Iar începutul său la echipa londoneză a fost unul foarte dificil. Titularizat la primele meciuri ale sezonului, Havertz nu a impresionat.

A marcat primul gol în etapa a 5-a! Imediat după, s-a infectat cu COVID-19

A marcat primul său gol în etapa a 5-a cu Southampton, iar apoi s-a infectat cu noul coronavirus, fiind scos timp de două săptămâni din schemă. A urmat apoi o nouă perioadă de rătăciri în care criticile la adresa jucătorului s-au înmulţit, mai ales că suma plătită în schimbul său a fost una importantă.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun meci al său a fost unul din Cupa Ligii, împotriva lui Barnsley când a marcat un hattrick în victoria cu 6-0. În campionat, evoluţiile sale au scârţâit şi magia aşteptată de londonezi întârzia să apară.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Liga Campionilor. Kai Havertz nu a marcat în faza grupelor, acolo unde a oferit două pase decisive. În faza eliminatorie, în ciuda faptului că nu a marcat a devenit unul dintre jucătorii exponenţiali ai lui Chelsea.

ADVERTISEMENT
Kai Havertz, la primul gol în Champions League! Reacţia obscenă de la final a jucătorului contestat întregul sezon. Video
Kai Havertz, la primul gol în Champions League! Reacţia obscenă de la final a jucătorului contestat întregul sezon. Video

Primul său gol din carieră în Champions League a venit în finală!

Evoluţiiile sale au crescut cu cât Chelsea se apropia de trofeu, iar în semifinala cu Real Madrid a făcut faza din care Werner a înscris unul dintre cele mai uşoare goluri ale carierei. Avea să fie reuşita care aducea linişte londonezilor.

Însă, Kai Havertz a marcat golul care “face toţi banii” în finala Ligii Campionilor. Mijlocaşul german a fost găsit excelent de pasa lungă a lui Mason Mount şi a reuşit să înscrie golul victoriei după ce mingea respinsă de Ederson i-a revenit în picior, având o simplă formalitate de făcut.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Mijlocaşl german a ieşit la rampă în momentul în care londonezii aveau cea mai mare nevoie de el, la cel mai important meci al sezonului, finala Champions League. În ciuda eforturilor lui Manchester City de a reveni, Chelsea s-a impus cu 1-0.

La finalul confruntării, Kai Havertz a izbucnit de bucurie şi a folosit mai multe cuvinte obscene prin care  l-a făcut pe reporter să îşi ceară scuze pentru limbajul folosit de fotbalist pentru a-şi exprima bucuria:

Chelsea, a doua Ligă din istorie!

Chelsea câştigă a doua Ligă a Campionilor din istorie. Londonezii au reuşit să reediteze performanţa din 2012 atunci când au câştigat trofeul la Munchen, împotriva celor de la Bayern, succes obţinut după executarea loviturilor de departajare.

Pentru Kai Havertz urmează Campionatul European. Joachim Low l-a selecţionat în naţionala Germaniei, una dintre favoritele turneului final, Havertz fiind unul dintre titularii “Mannschaft-ului”.

  • 21 de ani are Kai Havertz
  • 1 gol a marcat în Champions League

 

ADVERTISEMENT