Life

Kamara, reacție la bătaia dintre Iancu Sterp și Neveu! Ce pagubă a produs fratele lui Culiță

Kamara a reacționat la bătaia pe care au avut-o Iancu Sterp și Ovidiu Neveu la conferința de presă dinaintea galei MMA din 10 mai, realizată în scop umanitar pentru Leon, băiețelul artistului.
10.05.2022 | 15:48
Kamara reactie la bataia dintre Iancu Sterp si Neveu Ce paguba a produs fratele lui Culita
Kamara a reacționat la ciondăneala dintre Iancu Sterp și Ovidiu Neveu. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Provocarea pe care i-a lansat-o Iancu Sterp lui Ovidiu Neveu s-a transformat într-o luptă în toată regula în cadrul conferinței de presă din 9 mai, cu o seară înainte de lupta pe bune din cușca MMA.

Kamara, reacție la bătaia dintre Iancu Sterp și Ovidiu Neveu

Iancu nu și-a putut controla furia când l-a văzut pe tiktoker, care, potrivit spuselor lui, a ridicat piciorul să-l lovească, acela fiind momentul în care fratele lui Culiță Sterp a sărit să se bată în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă Iancu a produs câteva pagube. O cameră de filmare a fost lovită, iar sacoul lui Mike Diamondz a fost distrus în încercarea lui Iancu de a-l lovi pe Neveu.

Kamara a spus, mai în glumă, mai în serios, în cadrul unei intervenții televizate că Iancu este bun de plată acum, căci sacoul respectiv costa 800 de euro!

ADVERTISEMENT

„Nu trebuia să se ajungă aici”

„Am văzut că era o provocare normală. Nu cred că Iancu s-a dorit să se degenereze. Nu trebuia să se ajungă aici. A devenit o luptă între două părți. Așa am văzut eu lucrurile.

Ideea asta de provocare, nefiind profesioniști, neobișnuiți, de aici și această reacție. Cred că a fost și o neînțelegere la mijloc, un pic de adrenalină care n-a mai putut fi stăpânită. Bine că n-au fost răniți oamenii”, a declarat Kamara în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Cristi Brancu a intervenit și Iancu Sterp, care a spus că lupta va avea loc în continuare sau cel puțin așa l-a asigurat echipa care se ocupă de tiktokerul Ovidiu Neveu.

În cadrul Galei RXF, care va fi difuzată în mediul online marți, 10 mai, de la ora 20:00 vor intra în cușca MMA și Giani Kiriță și fostul burlac Andi Constantin.

ADVERTISEMENT

Bătăliile au un scop umanitar. Banii care se strâng în urma acestor evenimente vor ajunge la băiatul lui Kamara. Micuțul Leon suferă de tetrapareză spastică, o boală degenerativă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: