Life

Kamara și Alexandra Ciomag, scandal la Survivor 2023: ”Iarăși îți arăți caracterul”

Kamara și Alexandra Ciomag, dispută aprinsă la Survivor România 2023. Ce și-au reproșat concurenții din Republica Dominicană.
03.04.2023 | 13:15
Kamara si Alexandra Ciomag scandal la Survivor 2023 Iarasi iti arati caracterul
Kamara și Alexandra Ciomag, dispută aprinsă la Survivor România 2023. Ce și-au reproșat concurenții din Republica Dominicană. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul din trupa Alb Negru și una dintre Războinicele competiției moderate de Daniel Pavel sunt protagoniștii unui scandal de proporții. Tânăra susține că artistul își arată caracterul din nou în cadrul show-ului de la Pro TV.

Kamara și Alexandra Ciomag, dispută aprinsă la Survivor România 2023. Ce și-au reproșat concurenții din Republica Dominicană

Kamara și Alexandra Ciomag au pornit o dispută aprinsă la Survivor România 2023 chiar în timpul cinei de unificare. Cei doi participanți din Republica Dominicană și-au aruncat vorbele grele, după ce Faimosul nu i-a dat voie să ia din creveții de pe masă.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist i-a spus colegei sale că sunt fructele sale de mare. Din păcate, lucrurile nu s-au oprit în acest punct pentru că vedeta în vârstă de 47 de ani a jignit-o pe tânără. A făcut-o „nesimțită”, Războinica apărându-se.

„La unificare, cu ce ți-am greșit eu de a trebuit să faci tam-tam? Și ai văzut că nu ți-am răspuns cu aceeași monedă. Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ești cel mai matur de aici.

ADVERTISEMENT

Dar uite că n-ai fost! Ba chiar, dacă stau și mă gândesc, m-ai și jignit. M-ai făcut «nesimțită» la masă. Tu, cu gurița ta! Bravo, iarăși îți arăți caracterul!”, a spus Alexandra Ciomag, scrie cancan.ro.

Survivor România 2023, un singur trib. Echipele s-au unit

Concurenții de la Survivor România 2023 au ajuns în punctul în care formează un singur trib. Cele două echipe s-au unit și s-au bucurat de o petrecere frumoasă, atmosfera fiind întreținută de Alex Velea și Antonia.

ADVERTISEMENT

După cina bogată și concertul de muzică, prezentatorul reality show-ului a anunțat că surprizele nu se opresc aici. Daniel Pavel a venit cu o veste neașteptată, și anume că vor trebui să locuiască împreună, pe aceeași insulă.

În momentul de față au mai rămas în competiția sportivă de la Pro TV 13 concurenți. Fiecare luptă pentru a pune mâna pe marele premiu, mai ales că cei 4 mentori și-au făcut treaba și au plecat deja spre România.

ADVERTISEMENT

„Există un singur trib – Taino. Sunteți pe cont propriu. Luptați fiecare pentru el. Intrați la INDIVIDUALE”, a declarat moderatorul emisiunii, notează protv.ro. Oare cum se vor descurca de acum înainte concurenții?

ADVERTISEMENT