Life

Kamara și Ionuț Iftimoaie, scandal de proporții la Survivor! Au stricat petrecerea de unificare

Kamara și Ionuț Iftimoaie au pornit un scandal de proporții la Survivor România. Chiar la petrecerea de unificare și-au aruncat unul altuia cuvinte dure.
29.03.2023 | 18:55
Kamara si Ionut Iftimoaie scandal de proportii la Survivor Au stricat petrecerea de unificare
Kamara și Ionuț Iftimoaie s-au luat la ceartă la Survivor. Foto: colaj Fanatik/ captură Voyo
ADVERTISEMENT

Kamara și Ionuț Iftimoaie au întâmpinat într-un mod deloc așteptat unificarea de la Survivor România 2023. Nici bine n-a anunțat Daniel Pavel că de acum e fiecare pe cont propriu, că au și sărit unul la gâtul celuilalt. Și-au aruncat cuvinte grele, sub ochii mirați ai celorlalți concurenți.

Kamara și Ionuț Iftimoaie, cuvinte grele la Survivor România, la petrecerea de unificare

Spiritele s-au încins, din nou, la Survivor România. Concurenții, atât Faimoșii cât și Războinicii au avut parte de răsfăț. S-au bucurat de duș cald, produse de igienă, machiaj. Și o echipă de profesioniști s-au asigurat că vor arăta impecabil la unificare.

ADVERTISEMENT

Cu toții, dar mai ales fetele, au arătat spectaculos, iar Alex Velea și Antonia au întreținut atmosfera la petrecerea de pomină din jungla dominicană. Distracția le-a fost întreruptă de Daniel Pavel, care i-a anunțat ce înseamnă, de fapt unificarea.

Războinicii și Faimoșii se contopesc și devin tribul Taino. Totodată, jocurile în echipă nu mai există. Fiecare concurent este pe cont propriu și trebuie să demonstreze că poate fi un adevărat supraviețuitor.

ADVERTISEMENT

„Contopire din toate punctele de vedere. Din acest moment veți face parte din același trib. Tribul Războinicilor și Tribul Faimoșilor nu mai există.

Acest trib poartă numele de Tribul Taino. Din acest moment, sunteți pe cont propriu. Informația momentului”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit scandalul dintre Ionuț Iftimoaie și Kamara. Concurenții Survivor s-au aprins

Nici bine nu și-a terminat fraza, că între Ionuț Iftimoaie și Kamara a izbucnit scandalul. Curioasă cum o să se desfășoare de acum activitatea lor de la Survivor România. Ștefania Stănilă a întrebat dacă vor mai exista colane de imunitate.

„Posibil, da! Locul unu are colan de imunitate. Locul unu la jocuri. Cine câștigă jocurile, ăla are imunitate”, a luat Kamara cuvântul pentru a o lămuri. Explicațiile nu l-au mulțumit deloc pe Iftimoaie, care a afirmat sarcastic: „Știe el ce se întâmplă în Survivor”.

ADVERTISEMENT

„Nu, stați și-l ascultați pe Ionuț. Lasă Ionuț, că ne vedem pe traseu. Ești cel mai lent concurent ever, Potolește-te! Tu și ăla, cum îl chema…”, a venit replica din partea lui Kamara, care tot timpul a vorbit stând cu spatele la interlocutorul său.

Foștii Războinici au pus și ei paie pe foc: „Opa, provocare Ionuț! Ionuț, dacă eram în locul tău, nu acceptam asta”. „Ba da, eu îl accept. Nu trebuie să te cobori… Cel mai lent, dar și eficient”, a răspuns Iftimoaie.

Foștii Războinici, mirați de ce se întâmplă chiar sub ochii lor

„În stilul lui de țață de la cel mai îndepărtat colț din țară a început. Așa cum face el cu buzele alea alea lui”, a spus, la testimoniale, Kamara. Foștii Războinici s-au mirat de ce se întâmplă și au amintit de faptul că, până recent, ei păreau prieteni.

„N-am fost prieten cu el niciodată. El nu are prieteni. Nu e Ionuț Iftimoaie, este un avatar. Ține tot timpul să mă contrazică, să mă atace. Nici măcar nu vorbeam cu el, eram cu spatele la el. De aceea, l-am și tratat cu spatele. Toată răutatea este doar a lui”, a continuat Kamara.

Kamara: ”DOC e chihuahua al tău, dar eu nu sunt”

„Eu nu am prieteni în Survivor. Cum pot eu să fie prieten cu…cu… masculine. Băi, tu ești trădător. Eu nu pot să fiu”, s-a apărat Ionuț Iftimoaie. Scandalul, însă, nu s-a potolit, căci noul său rival a continuat să arunce cu jigniri.

„Tu ești mare vrăjitor, mare păpușar. Tu făceai asta cu DOC. DOC e chihuahua al tău, dar eu nu sunt. Ai înțeles? Tu cu mine nu faci jocuri din astea? Hai, măi! Lasă-mă, te rog eu”, a susținut Kamara în fața tuturor.

Scena i-a uimit pe toți și i-a făcut, în frunte cu Alin Chirilă, să afirme: „Eu nu mai înțeleg nimic. Acum două săptămâni erau prieteni. Asta n-a fost din program?”, în timp ce Iftimoaie a ținut să adauge că fostul său coechipier este „irecuperabil”.

Remus Boroiu și Alin Chirilă au făcut schimb de strategii la Survivor România

Dacă pe cei doi foști Faimoși unificarea i-a montat unul împotriva celuilalt, în tribul Taino se poate vorbi deja despre o prietenie. Chiar înaintea anunțului făcut de Daniel Pavel, Remus Boroiu și Alin Chirilă stăteau la discuții.

Subiectul de la care a pornit a fost captivitatea. Fostul Faimos a vrut să știe dacă și pe el l-au primit cei din echipa lui la fel de urât. Luptătorul i-a dezvăluit că toți s-au întors împotriva sa, dar asta pentru că sunt conștienți că el este cel mai bun.

„Am avut niște discuții cu Remus. Știu că niciodată nu o să fiu în aceeași echipă cu el, clar. El îmi vinde mie niște strategii de-ale lui. Eu îi vând lui niște strategii de-ale mele. Eu îi spun lui ce vrea să audă, el îmi spune mie ce vreau să aud. Cumva, ne batem în cap, dar și empatizăm”, a dezvăluit Alin Chirilă.

„Partea interesantă este că el, cumva, este curios de relația mea cu fetele. Pentru că el acolo are minusuri. El ar vrea să fie mai aproape de fete, dar nu reușește. Cred că motivul este pentru că el încearcă să impună fetelor”, a adăugat Remus.

ADVERTISEMENT