Life

Kamara și Gabriella Nastas, noul cuplu din showbiz? Ce a dezvăluit artista de peste Prut despre relație

Kamara trăiește o nouă poveste de dragoste, actuala parteneră de viață fiind cea care a dat detalii despre relație.
03.11.2021 | 17:03
Kamara si Gabriella Nastas noul cuplu din showbiz Ce a dezvaluit artista de peste Prut despre relatie
Kamara și Gabriella Nastas, noul cuplu din showbiz? Ce a dezvăluit artista de peste Prut despre relație. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistul și Gabriella Nastas, o frumoasă brunetă de peste Prut, sunt noul cuplu din showbiz-ul românesc sau cel puțin așa a dat de înțeles tânăra, care s-a lansat recent în muzică.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu Kamara, despre care spune că este un sprijin major în ceea ce privește cariera sa muzicală.

ADVERTISEMENT

Cei doi au apărut împreună la ieșirea dintr-un centru comercial, iar vedetele par mai mult decât prieteni apropiați, semn că între ei se înfiripă ceva.

Kamara are o nouă relație? Cine este Gabriella Nastas, iubita cântărețului

„Este bărbatul pe care îl admir şi mă pot sprijini oricând, la orice oră. Ne uneşte dragostea pentru muzică şi amândoi suntem îndrăgostiţi de ceea ce facem.

ADVERTISEMENT

Suntem prieteni foarte buni şi eu îi ascultam muzica de la AlbNegru încă de mică. Iar acum ne-am cunoscut”, a declarat Gabriella Nasta pentru click.ro.

Bruneta nu este prima cucerire a lui Kamara, care în ultimii ani a bifat mai multe relații amoroase. Artistul a fost și căsătorit cu Oana, cea care i-a dăruit un băiat, pe nume Leon.

ADVERTISEMENT

Gabriella Nastas, primul pas în cariera muzicală din România

Frumoasa brunetă, care seamănă izbitor de mult cu actrița Meghan Fox, este foarte încântată de relația cu Kamara, dar și pentru cariera muzicală care este la început.

Fosta concurentă de la X Factor este gata să cucerească publicul din România, unde a lansat de curând prima ei piesă împreună cu videoclip, melodia fiind intitulată „Iartă-mă”.

ADVERTISEMENT

„Piesa a fost scrisă într-o zi de 14 aprilie și mi-a luat maxim jumătate de oră. De fiecare dată când scriu ceva notez data, ora.

Pentru mine e o dată specială, consider că de fiecare dată când îmi vine inspirația este forță divină. Inspirația mea vine de undeva, de acolo, de sus, și sunt recunoscătoare pentru asta.

Piesa vine din trăirile personale, e un mesaj pentru un bărbat pe care poate că l-am iubit prea mult. Probabil iubirea, când e prea multă, strică.

Mesajul piesei este: iartă-mă pentru prea multă iubire, pentru ceea ce am simțit pentru tine.

Iartă-mă și pentru faptul că am făcut din tine un ideal, un centru de univers și eu am uitat practic de mine”, a dezvăluit recent Gabriella Nastas, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT