Life

Kamara vs Iulian Pitea. Cine a câștigat lupta: primele imagini cu învingătorul

Kamara vs Iulian Pitea. Primele imagini cu învingătorul din cușca MMA. Cei doi au luptat marți seara într-o gală specifică. Unul singur a ieșit învingător.
11.05.2022 | 00:37
Kamara vs Iulian Pitea. Cine a ieșit învingător din cușcă. Foto: Colaj Fanatik / RXF Facebook
ADVERTISEMENT

Kamara l-a înfruntat pe Iulian Pitea în cadrul galei MMA organizate de RXF. Iată cine a reușit să câștige meciul!

Kamara vs Iulian Pitea. Cine a ieșit învingător din cușcă

Kamara a fost cel care a reușit să se impună în această gală MMA. Totuși, unii dintre fanii care au cumpărat abonamentul pentru a se uita, nu au fost de acord cu victoria sa.

ADVERTISEMENT

„Nu merita Kamara, nu a fost activ deloc”, a scris un fan pe contul de Facebook al RXF. „Slab meci, cameraman prost… pierdere de timp”, a mai scris un alt fan.

Pe de altă parte, au fost și voci care l-au criticat pe adversarul lui Kamara din ring, anume pe Iulian Pitea, fostul concurent de la Exatlon.

ADVERTISEMENT

„Sper ca Iulian Pitea sa nu mai intre niciodată în viața lui în ring, locul lui nu e acolo”, a scris un fan nemulțumit.

Kamara s-a luptat pentru fiul său bolnav

Kamara a declarat înainte de luptă că va intra în ring pentru fiul lui. De altfel, artistul a mărturisit că ar face orice pentru Leon, care se tot confruntă cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, acesta a explicat că a existat un cod cu numele fiului său în cadrul acestei gale, iar oamenii au putut paria.

„Eu i-aș da și picioarele mele. O să mă bat în Gala RXF pe 10 mai, pentru acea luptă o să fie un cod – Leon. Poți cumpăra online.

ADVERTISEMENT

E pay per view, cei care se uită pot cumpăra biletul și pot paria. E 50 de lei biletul. Cu banii respectivi pot paria. Mă bat pentru Leon”, a spus Kamara în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.

Leon, fiul lui Kamara, este operat an de an din cauza bolii de care suferă. În cazul în care nu ar fi supus unor intervenții chirugicale, oasele sale s-ar deforma.

Mușchii se măresc, dar oasele rămân la fel, lucru care trebuie „îndreptat” prin operație de medici.

În cadrul galei de marți seară au luptat și Iancu Sterp cu Ovidiu Neveu, dar și Giani Kiriță cu Andi Constantin.

ADVERTISEMENT