Sport

Karim Benzema, ceartă în vestiar cu antrenorul lui Al Ittihad. Renunță la contractul de 240 de milioane de euro?

Karim Benzema este nemulțumit la Al Ittihad, iar fostul atacant al lui Real Madrid s-a certat în vestiar cu antrenorul.
23.08.2023 | 22:54
Karim Benzema cearta in vestiar cu antrenorul lui Al Ittihad Renunta la contractul de 240 de milioane de euro
Karim Benzema, nemulțumit la Al Ittihad. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Câștigătorul Balonului de Aur își dorește să fie pus căpitanul echipei, însă antrenorul Nuno Espirito Santo nu a fost de acord cu el și nu i-a dat banderola, motiv pentru care au apărut tensiuni între cei doi.

Karim Benzema, nemulțumit la Al Ittihad

Karim Benzema este nemulțumit la Al Ittihad, asta după ce antrenorul Nuno Espirito Santo a refuzat să îi dea banderola de căpitan, deși atacantul francez și-a exprimat dorința de a o prelua. S-a vorbit chiar de o ruptură definitivă, dar pare greu de crezut că Benzema ar fi dispus să renunțe la suma uriașă care îi este oferită în Arabia Saudită. Un total de 240 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Karim i-a solicitat antrenorului să-i dea banderola de căpitan, pentru că are mare experiență și este vedeta echipei. Însă Santo l-a refuzat, ceea ce a dus la tensiuni între ei, în vestiar”, a spus Saad Al-Lathif, jurnalistul care a anunțat transferul lui Benzema în Arabia Saudită.

Karim Benzema a refuzat să facă ultimul antrenament al echipei, spunând că nu se simte bine într-un mediu ostil, iar presa din Arabia Saudită speculează că acesta își dorește să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema era mulțumit de alegerea făcută

Karim Benzema a fost mulțumit de faptul că a ales să plece la Al Ittihad după despărțirea de Real Madrid, spunând cât de bucuros este: „Sper să-mi ajut clubul și să câștigăm multe trofee. Mi-aș dori să las o moștenire aici.

Vreau să-mi depășesc limitele. Al Ittihad este unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia. Are mulți fani și multe trofee. Sper să ajut clubul să crească. Are un stadion incredibil și există multă pasiune în jurul clubului”.

ADVERTISEMENT

„Sunt musulman și asta e o țară musulmană. Mereu am dorit să locuiesc într-o astfel de țară. Am mai fost aici și m-am simțit foarte bine.

Cel mai important e că e o țară musulmană și frumoasă. Când am discutat cu cei din familia mea, toți au fost fericiți și m-au sfătuit să dau curs ofertei primite.

ADVERTISEMENT

Am auzit multe lucruri. E un campionat bun și sunt mulți jucători buni. A crescut în fiecare an. Arabia Saudită a jucat bine la Mondial. E important și că Ronaldo e aici. E un jucător mare și ajută mult campionatul”, a mai spus francezul.

ADVERTISEMENT