Sporturi

Karolina Pliskova, mesaj tulburător după finala de la Roma: “Îmi pare rău pentru Simona, nu sunt o adversară demnă pentru ea”

22.09.2020 | 15:11
Karolina Pliskova mesaj tulburator dupa finala de la Roma Imi pare rau pentru Simona nu sunt o adversara demna pentru ea
ADVERTISEMENT

Karolina Pliskova (locul patru în lume) a scris un mesaj tulburător după ce Simona Halep s-a impus în turneul de la Roma, scor 6-0, 2-1, susținând că nu este un adversar demn de Simo. 

Jucătoarea noastră, principala favorită a turneului, s-a impus pentru prima dată la competiția din capitala Italiei. Ea a învins-o pe Pliskova (favorita doi a competiției) după ce jucătoarea din Cehia a abandonat, la scorul de 6-0, 2-1.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep a fost cel de-al 22-lea turneul câștigat în carieră și al treilea consecutiv în acest an. După partida în care s-a retras, jucătoarea din Cehia a avut o postare pe Facebook:

”Nu sunt o adversară demnă pentru ea”

”Nu mă simt deloc bine. Din păcate, corpul meu a fost un rival pe cinste. Îmi pare rău pentru Simona, dar nu sunt o adversară demnă pentru ea. Ai jucat un tenis minunat, negreşit, şi meriţi să fii campioană. Voi păstra, chiar şi-aşa, amintiri frumoase de la Roma.

ADVERTISEMENT

Am renunţat la turneul de la Strasbourg, dar vreau să ne revedem la Roland Garros. Am mai puţin de o săptămână la dispoziţie, dar eu şi echipa mea putem rezolva problemele împreună. Vă mulţumesc tutuor pentru sprijin”, a scris adversara Simonei Halep.

Succesul din meciul cu Karolina Pliskova o menține pe sportiva noastră pe locul secund în ierarhia feminină, dar acum este mai aproape de ocupanta primului loc – Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT

Halep poate reveni pe primul loc mondial

Simona a acumulat până acum 7255 de puncte, iar australianca are 8717 de puncte. Sportiva din România se poate întoarce pe primul loc în lume dacă va reuși să câștige turneul de Grand Slam de la Roland Garros, competiție ce va începe săptămâna viitoare. Simona ar lua încă 2000 de puncte și ar fi pe primul loc în ierarhia WTA.

Jucătoarea din Cehia are și o favorită la câștigarea importantului turneu din Franța. Ea o vede pe Simona Halep capabilă să se impună pentru a doua oară la acel turneu:

ADVERTISEMENT

„Acum a câștigat două turnee pe zgură și cred că este suficient de încrezătoare, mai ales că s-a descurcat bine acolo. A avut succese mari la Paris și este favorita mea la câștigarea trofeului”.

ADVERTISEMENT