Life

Kate Middleton, într-o nouă ținută spectaculoasă. Câți bani costă fusta pe care a purtat-o

Kate Middleton este din nou în atenția stiliștilor. Ducesa de Cambridge a furat toate privirile la un eveniment desfășurat la Londra.
20.10.2021 | 22:38
Kate Middleton intro noua tinuta spectaculoasa Cati bani costa fusta pe care a purtato
ADVERTISEMENT

Soția Prințului William pare că vrea să iasă din ținutele sobre, clasice și în culori închise și este gata să încerce o altă abordare, să se reinventeze la cei 39 de ani ai săi.

Ducesa de Cambrige a purtat o ținută spectaculoasă la un eveniment dedicat dependențelor, unde toate privirile s-au întors către ea, dar mai ales către fustă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o fustă plisată de culoare roșie, lungă, care i-a pus în valoare talia trasă prin inel, deși a născut de trei ori până în prezent.

Kate Middleton, din nou în atenția stiliștilor. Ce ținută a purtat Ducesa de Cambridge

Kate Middleton a dat bani frumoși pe întreaga ținută având în vedere că numai fusta a costat 845 de lire sterline. Piesa vestimentară a fost asortat cu o maletă într-o nuanță similară.

ADVERTISEMENT

Bluza pe gât a fost achiziționată cu 225 lire sterline, dar face toți banii, asta pentru că îi pune Ducesei în valoare silueta de invidiat.

În plus, totul a fost completat cu o geantă mică de culoare maro și o pereche de pantofi de piele nude. Părul a fost aranjat și el cu mare grijă și cu bucle la vârfuri.

ADVERTISEMENT

Ultima ținută, cât și cele purtate încă de la lansarea ultimului film din seria James Bond ne trimit cu gândul la un nou stil vestimentar în ceea ce o privește pe Ducesă.

Asta înseamnă că soția Prințului William este gata să adopte mai multă culoare în hainele sale și se pare că roșu este cea care îi place cel mai mult, dar și care o prinde de minune.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton, într-o ținută de nota 10
Kate Middleton, într-o ținută de nota 10. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Kate Middleton are stilist personal, după ce a greșit în trecut

Kate Middleton și-a compus o perioadă destul de lungă singură ținutele, asta până când a apărut pe coperta revistei Vogue, unde a fost criticată pentru ținuta mult prea simplă.

De atunci Ducesa a luat decizia să se lase pe mâinile stiliștilor, care se pare că fac treabă bună începând din anul 2016. Mai exact, în 2019 stilista lui Kate Middleton era Virginia Chadwick-Healy pe care o cunoaște din perioada studenției.

În momentul de față e posibil ca soția Prințului William să fi apelat la serviciile altei persoane, asta pentru că ultimele apariții au fost impecabile și complet diferite față de celelalte.

ADVERTISEMENT