Life

Rochia de 90 de lei cu care Kate Middleton a făcut senzație în lumea întreagă. Stilul nu ține de bani! Foto

Kate Middleton s-a afișat la un eveniment important purtând o rochie care costă doar 90 de lei. Oricine poate cumpăra ținuta Ducesei de Cambridge.
06.10.2021 | 12:08
Cum arată rochia de 90 de lei purtată de Kate Middleton. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kate Middleton știe să poate cu stil orice ținută. Chiar dacă se afișează cu accesorii de lux ori cu unele pe care le poate cumpăra oricine, Ducesa de Cambridge știe să le pună în evidență.

Acum, soția Prințului William a ales o rochie care costă doar… 90 de lei! A făcut această alegere neașteptată pentru ceremonia de deschidere a noului an universitar, în cadrul UCL.

ADVERTISEMENT

Cum arată rochia de 90 de lei purtată de Kate Middleton

Se pare că stilul nu ține cont de bani! Rochia în care a apărut acum Kate a mai fost folosită și în trecut. Ultima oară, ținuta în valoare de 90 de lei, de la Zara, a fost purtată în luna ianuarie.

Pe lângă părul splendid, purtat în bucle mari, Middleton a completat ținuta și cu o pereche de cercei cu diamante, în valoare de 3.750 de lire.

ADVERTISEMENT

Chiar și modul în care s-a machiat a fost unul simplu, dar elegant. A apelat doar la blush, un ruj într-o nuanță nude și puțin rimel. Însă, nu doar modul în care s-a îmbrăcat le-a atras atenția celor prezenți, ci și discursul Ducesei.

Cu această ocazie, a dezvăluit faptul că își dorește să afle modul în care statutul social al străbunicilor ei le-au afectat viețile. În această perioadă, Ducesa de Cambridge face cercetări amănunțite în acest scop.

ADVERTISEMENT

Se pare că provine din două familii cu o istorie bogată, Middleton din partea tatălui și Goldsmith din partea mamei. Familia Goldsmith era una care a trăit într-o sărăcie cruntă, timp de mai multe generații, formată din mineri, vânzători și tâmplari.

Pe de cealaltă parte, familia Middleton a fost una cu bani, care include vânzători de lână, un pilot, dar și un manager de bancă, informează The Mirror.

ADVERTISEMENT

Aceste dezvăluiri făcute despre Kate nu sunt singurele care au făcut înconjurul internetului în această perioadă. Acum au ieșit la iveală niște lucruri nebănuite despre relația cu cumnata ei, Meghan Markle.

Cum a încercat Meghan Markle să facă pace cu Kate Middleton

Unul dintre incidentele menționate de soția lui Harry în interviul controversat cu Oprah a fost cel în care a fost făcută să plângă în timpul nunții chiar de către Kate Middleton.

Andrew Morton, care scrie în prezent cartea Meghan: O prințesă de la Hollywood, a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre relația celor două, conform OK Magazine. Se pare că Meghan și-a călcat peste orgoliu la acel moment.

I-a dăruit cumnatei sale o brățară de aur, ca semn de apreciere pentru sprijinul acordat în organizarea nunții lui Meghan Markle cu Harry. Cu toate acestea, cu timpul, nu pare că cele două au rămas prea bune prietene, ba chiar dimpotrivă.

ADVERTISEMENT