Life

Ce și-ar fi dorit să știe Kate Middleton înainte să devină mamă? „Cred că aș fi învățat multe”

Ducesa de Cambridge a făcut dezvăluiri despre viața de părinte și a recunoscut că are multe momente în care se simte vinovată în relația cu cei trei copii ai săi.
02.03.2022 | 12:30
Ce siar fi dorit sa stie Kate Middleton inainte sa devina mama Cred ca as fi invatat multe
ADVERTISEMENT

Viața de părinte poate fi dificilă chiar și atunci când ești Ducesa de Cambridge. Kate Middleton a vorbit despre ce ar fi vrut să știe înainte să devină mamă pentru prima dată, dar și ce probleme întâmpină în relația cu copiii săi.

Ce și-ar fi dorit Kate Middleton să știe înainte de a fi mamă

În timpul unei vizite surpriză la proiectul comunitar de sprijin parental „PACT”, din Southwark, înființat de Citizens UK în 2014, Kate a vorbit despre modul în care cursurile organizației „Parent University”, destinat viitoarelor mămici, i-ar fi fost și ei de ajutor.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge a adus pe lume primul copil în anul 2013. După ce a fost martora unor cursuri, în care femeile erau învățate despre importanța primilor ani de viață ai bebelușului, inclusiv dezvoltarea creierului prin joacă, Kate Middleton a făcut dezvăluiri despre propria ei experiență.

„Ca proaspătă mamă mi-ar fi plăcut asta, să știu despre importanța jocului. Cred că aș fi învățat multe. Ceea ce este atât de fantastic este să vezi munca uimitoare care se desfășoară aici. Sprijinul pe care îl oferiți este uimitor. Știința îl susține.”, a spus Kate Middleton, conform Mirror.uk. 

ADVERTISEMENT

Ca mamă, Kate Middleton se simte adesea vinovată

În cadrul podcast-ului „Happy Mum, Happy Baby”, găzduit de Giovanna Fletcher, Ducesa de Cambridge a mărturisit că există numeroase momente în care se simte vinovată în relația cu copiii săi.

„Da, absolut, și oricine nu o face ca mamă minte, de fapt. Chiar și în această dimineață, venind de  la grădiniță aici, George și Charlotte au spus: ‘Mami, cum ai putut să nu ne duci tu la școală azi?’.

ADVERTISEMENT

Este o provocare constantă. O auzi, din când în când, de la mame, chiar și de la mame care nu lucrează neapărat și nu sunt nevoite să jongleze între viața profesională și viața de familie”,  a dezvăluit Kate Middleton.

Ducele și Ducesa de Cambridge au împreună trei copii, Prințul George (8 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis ( 3 ani).

ADVERTISEMENT