Life

Kate Middleton, mesaj neașteptat primit de la Meghan Markle. Secretul a ieșit la iveală acum

Kate Middleton ar fi primit un mesaj secret de la Meghan Markle, scrie presa internațională. Cum i l-a transmis fosta ducesă?
07.04.2024 | 11:31
Kate Middleton mesaj neasteptat primit de la Meghan Markle Secretul a iesit la iveala acum
Kate Middleton, mesaj secret de la Meghan Markle. Foto: hepta.ro/ YouTube
ADVERTISEMENT

Kate Middleton ar fi primit un mesaj secret, unul cu totul special, de la Meghan Markle. Fosta ducesă de Sussex a avut de curând o apariție-simbol, care a atras atenția experților în modă.

Kate Middleton, mesaj codificat de la Meghan Markle

Se pare că Meghan Markle a vrut să își arate compasiunea față de situația prin care trece soția Prințului William într-un mod cu totul inedit. Kate Middleton traversează unul din cele mai dificile momente din viața ei. Prințesa de Wales a fost de curând diagnosticată cu cancer. A descoperit asta în urma unei operații suferite în zona abdominală.

ADVERTISEMENT

Meghan a apărut într-o rochie înflorată și, așa cum se știe, de multe ori membrii Casei Regale Britanice comunică sau transmit mesaje inclusiv folosindu-se de ținutele pe care le poartă.

„Familia regală este renumită pentru că își folosește și în scopul de a transmite mesaje subtile. Iar Meghan a învățat să își folosească hainele pentru a schimba perspectivele. Ducesa a transmis în mod clar un mesaj cu ansamblul ei floral.

ADVERTISEMENT

Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florile reprezintă creșterea și înflorirea. Și, mai degrabă emoționant, florile simbolizează iertarea. Ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei sale, Kate?”, notează Amber Graafland, editor de modă, pentru revista Fabulous, notează The Mirror.

Foștii duci de Sussex, cu gândul la Prințesa de Wales

Meghan Markle și partenerul ei, Harry, au transmis și pe gură câteva cuvinte la adresa lui Kate Middleton, dincolo de outfitul cu totul aparte ales de actrița din serialul Suits.

ADVERTISEMENT

„Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei. Sperăm că pot face acest lucru în privat și în pace”, au declarat soții Meghan și Harry.

Kate Middleton a lipsit de la ceremonia oficială de Paște, organizată de Regele Charles și Camilla. Prințesa și familia ei au preferat ca sărbătorile pascale să le petreacă departe de ochii lumii, având în vedere tratamentul pe care îl urmează Kate în urma depistării nemiloasei boli.

ADVERTISEMENT