Life

Kate Middleton nu mai scapă de necazuri! Presupusa amantă a Prințului William a rupt tăcerea

Kate Middleton este în continuare în centrul atenției, după ce presupusa amantă a Prințului William a rupt tăcerea. Nu e singurul scandal legate de Kate!
20.03.2024 | 12:41
Kate Middleton nu mai scapa de necazuri Presupusa amanta a Printului William a rupt tacerea
Kate Middleton, scandaluri pe bandă rulantă. Foto: hepta.ro/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Se înmulțesc necazurile pentru Kate Middleton și William după operația suferită la abdomen. Presupusa amantă a soțului ei a rupt tăcerea prin intermediul avocaților. Nu e exclus să se ajungă la niște procese serioase după ce numele marchizei Rose Hanbury a fost târât în presă în amantlâcul anului.

Kate Middleton, scandaluri fără număr după operația la abdomen

Dar asta nu e singura problemă pentru Kate Middleton! S-a aflat că persoanele care lucrează la clinica privată din Londra unde Prințesa a suferit intervenția chirurgicală au vrut să acceseze datele medicale ale nurorii Regelui Charles. S-ar putea ca mai multe capete să pice în urma scandalului.

ADVERTISEMENT

Dată fiind absența din spațiul public a Prințesei Kate Middleton, presa tabloidă din Regatul Unit al Marii Britanii a readus în centrul atenției numele lui Rose Hanbury, cu care William s-ar fi simțit mai mult decât bine.

Așa-zisa amantă a lui William neagă speculațiile

Marchiza de Cholmondeley a reacționat, pentru prima oară, ferm, prin avocații ei. „Zvonurile sunt complet false”, a ținut să transmită Rose Hanbury, notează Business Insider. Odată lămurită povestea, cel puțin de partea lui Rose, rămân o serie de alte subiecte controversate care trebuie clarificate, în care Kate Middleton este protagonistă.

ADVERTISEMENT

Spitalul privat în care Kate Middleton a fost operată a refuzat să ofere informații potrivit cărora personalul medical, care ar fi încercat să acceseze dosarul Prințesei în timp ce era internată, a primit vreo pedeapsă sau măcar o mustrare verbală.

Au încercat să ”fure” datele medicale ale Prințesei de Wales

Șefii clinciii au lansat, însă, o anchetă de urgență după ce s-a descoperit că unul din angajații de acolo ar fi încercat să obțină informații confidențiale despre starea de sănătate a lui Kate. Publicația Daily Mail a contactat clinica pentru a afla informații suplimentare despre noul scandal în care e implicată, fără voia ei, soția lui William. Organismul de supraveghere a datelor a confirmat că „a primit un raport de încălcare a regulamentului”. Există un proces de evaluare a informațiilor furnizate.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, medicii sunt șocați că unul din colegii lor de încredere ar fi recurs la un astfel de gest, al cărui scop este încă neclar. Se crede că angajatul spitalului respectiv ar fi putut folosi informațiile confidențiale despre starea lui Kate pentru a le vinde mai departe presei interesate.

Prințesa Kate Middleton a fost informată, de asemenea, despre tot scandalul. Așteaptă să vadă ce hotărâre vor lua cei din spital. Și acum, trecem la al treilea scandal pentru care Kate Middleton a trebuit să dea socoteală.

ADVERTISEMENT

Pe 10 martie 2024, prinții de Wales au publicat o fotografie în care apare Kate Middleton, imagine ce a creat multă rumoare în mediul virtual. Internauții au spus că poza respectivă a fost editată. De de aici au pornit o serie de teorii ale conspirației. Imaginea în care Kate a apărut cu cei trei copii a fost făcută chiar de soțul ei, William.

Fotografia editată și videoclipul cu Kate Middleton și William au produs isterie în masă

Scandalul a izbucnit și mai tare când o serie de agenții de știri, The Associated Press, Reuters și France Presse au retras imaginea cu Kate Middleton de la publicare! Au preciat că existau indicii că fotografia a fost editată în Photoshop. Au mai argumentat că fotografia nu avea nicio valoare informativă pentru marele public.

La scurtă vreme, Kate Middleton și-a asumat faptul că a editat poza și și-a cerut scuze pentru asta. „Ca mulți alți fotografi, ocazional experimentez și eu editările foto. Vreau să îmi cer scuze pentru confuzia creată de poza de familie pe care am împărtășit-o”, a scris Kate Middleton pe rețelele de socializare.

Nu doar poza oficială postată de Kate Middleton a fost pusă sub semnul întrebării. Și un videoclip, prezentat de The Sun, a trezit suspiciuni. Oamenii au venit cu o nouă conspirație. Au spus că în clipul respectiv nu era Kate. În cele din urmă, s-a confirmat că Prințesa l-a acompaniat pe William. Nu era vorba de vreo altă femeie.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT