Life

Kate Middleton, obicei ciudat atunci când merge la nunți. Ce face de fiecare dată Prințesa de Wales

Kate Middleton, deprindere ieșită din comun la nunțile regale. Gestul la care recurge întotdeauna soția Prințului William.
25.08.2023 | 15:17
Kate Middleton obicei ciudat atunci cand merge la nunti Ce face de fiecare data Printesa de Wales
Kate Middleton, deprindere ieșită din comun la nunțile regale. Gestul la care recurge întotdeauna soția Prințului William. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Kate Middleton are un obicei ciudat atunci când merge la nunți. Ce face de fiecare dată Prințesa de Wales pentru a nu epata și pentru a nu ieși în evidență. Totul are legătură cu garderoba sa impresionantă.

Kate Middleton, deprindere ieșită din comun la nunțile regale. Gestul la care recurge întotdeauna soția Prințului William

Kate Middleton se pare că are o deprindere ieșită din comun atunci când este invitată la nunțile regale sau la alte evenimente private. Un expert regal și specialist în modă spune că soția Prințului William recurge întotdeauna la un gest neobișnuit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Prințesa de Wales poartă aceleași rochii de mai multe ori pentru a trece drept un invitat normal și pentru a scăpa de paparazzi. În plus, preferă aceleași outfit pentru a nu le oferi curioșilor ocazia să o fotografieze.

Acest lucru a putut fi observat la nunta Prințului Harry cu actrița Meghan Markle, eveniment care a fost organizat în anul 2018. Kate Middleton a îmbrăcat pentru a patra oară ținuta pe care a avut-o la botezul fiicei sale, prințesa Charlotte, în iulie 2015.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soția Prințului William a ignorat acest obicei la nunta surorii sale mai mici. În ziua în care Pippa Middleton a ajuns la altar cu James Matthews, Prințesa de Wales a purtat o rochie roz pal creată de designerul Alexander McQueen.

Ținuta a fost accesorizată cu o pălărie Jane Taylor. Chiar și așa nu a atras prea mult atenția și a lăsat-o pe sora sa să strălucească în ziua cea mare. În altă ordine de idei, fosta Ducesă de Cambridge nu a fost numită domnișoară de onoare.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, același stil vestimentar ca Prințesa Diana?

Kate Middleton are un stil vestimentar pe care a reușit să și-l definească în ultimii ani, mulți fiind de părere că o copiază pe regretata Prințesa Diana. Miranda Holder, expert regal și specialist în modă, a explicat că mama Prințului William și a lui Harry era mult mai plină de farmec decât Prințesa de Wales.

„Diana părea să iubească cu adevărat moda și să iubească atenția pe care i-au adus-o ținutele ei. Stilul lui Kate este elegant, dar nu neapărat sexy. Multe fotografii recente arată că lungimea preferată a fustei pare să fie ultra-lungă, cu un tiv deasupra gleznei.

ADVERTISEMENT

Kate s-a aflat într-o adevărată călătorie pentru a-și descoperi stilul. A început purtând în principal ținute de la branduri accesibile, ceea ce unii oameni au considerat grozav, dar eu nu.

Acum poartă un amestec de haine de designer și piese accesibile”, a declarat la un moment dat expertul în modă, conform express.co.uk. Kate Middleton știe cum să-și pună în evidență formele de invidiat.

ADVERTISEMENT