Life

Kaufland a făcut anunțul care va bucura mulți români: Produse tradiționale de sărbători, la preț redus. Se vor vinde repede

Kaufland, veste importantă pentru toți românii. Mai multe produse tradiționale de sărbători se vor găsi pe rafturi la un preț redus.
21.12.2023 | 22:00
Kaufland a facut anuntul care va bucura multi romani Produse traditionale de sarbatori la pret redus Se vor vinde repede
Kaufland vinde la reducere mai multe produse tradiționale. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de sărbători, Kaufland a făcut un anunț care îi va bucura pe mulți români. Mai multe produse tradiționale pentru masa de Crăciun și de Revelion sunt la reducere în perioada aceasta.

Kaufland, veste excelentă pentru români

În prag de sărbători, Kaufland a oferit o veste excelentă clienților săi. În cunoscutul lanț de magazine, românii vor găsi produse tradiționale pentru masa de Revelion sau de Crăciun la un preț mai mic.

ADVERTISEMENT

De pildă, toba de curcan de la Criss-Tim are o reducere de 40%, iar bucata de 300 de grame costă 12,29 de lei în loc de 20,49 de lei, Iar bucata de leber de 250 de grame de la același producător are o reducere de 20% și se vinde cu numai 10,99 de lei.

Tochitura de porc înregistrează și ea un preț mai mic cu 19%. Astfel că, românii care vor să o cumpere vor scoate din buzunar 33,99 de lei pentru 450 de grame, prețul inițial fiind de 42,39 de lei.

ADVERTISEMENT

La Kaufland se găsește în această perioadă și caltaboș de la Meda, 100 de grame, la 3,39 de lei. Toba Rustic de la Fox, 100 de grame, costă 37,90 de lei, redusă cu 18% de la 46,50 de lei.

Bucata de 290 de grame de slănină afumată de la Caroli este, de asemenea, redusă cu 13%. Prețul actual este de 14,29 de lei, iar cel inițial este de 16,49 de lei. Iar 250 de grame de jumări de porc, de la Sabin, costă numai 20 de lei, fiind reduse cu 20%.

ADVERTISEMENT

Cât costă jumările în târguri

Prețul de la Kaufland pentru jumări este unul cât se poate de bun, dat fiind faptul că în târguri, prețurile pentru acest produs tradițional a explodat, românii uitându-se descumpăniți.

La un târg din Cluj-Napoca a fost înregistrat un preț record în urmă cu câteva săptămâni. Aici, un kilogram de jumări se vindea cu nu mai puțin de 190 de lei în luna noiembrie, iar oamenii se temeau că de Crăciun vor fi și mai scumpe.

ADVERTISEMENT

„La minusculul, dar exorbitantul de scump târguleț cu gherete din Piața Unirii am ajuns să o văd și pe asta: un kilogram de jumări (carne de porc cu grăsime, care sunt prăjite până când se rumenesc) la prețul anormal de 190 lei”, spune un client, conform știridecluj.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: