Life

Kaufland face angajări în mai multe orașe. Se oferă contract de muncă și bonuri de masă. Ce salariu poate primi un casier

În lanțul de supermarketuri Kaufland se fac angajări, în mai multe orașe, pe bază de contract de muncă și bonuri. Ce salariu ar putea avea un casier?
10.02.2023 | 01:01
Kaufland face angajari in mai multe orase Se ofera contract de munca si bonuri de masa Ce salariu poate primi un casier
Ce beneficii garantează Kaufland pentru salariați. Sursa foto: Wall-Street.ro, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se fac angajări la Kaufland, în mai multe orașe din țară, pe bază de contract de muncă. Marele retailer caută oameni pe mai multe funcții, care pe lângă salariu vor primi și bonuri de masă. În continuare, vă prezentăm ce venit poate avea un casier care va lucra aici.

Kaufland angajează oameni, în diferite funcții, în mai multe orașe din țară. Ce venit poate avea un casier

București, Sibiu, Oradea, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca sunt o parte dintre zonele unde Kaufland are nevoie de personal, pentru care garantează un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată. Totodată, reprezentanții supermarketului spun că oferă și beneficii, precum Booksters sau 7Card.

ADVERTISEMENT

În Kaufland Timișoara, de exemplu, se angajează lucrător comercial, căruia i se poate oferi un salariu ce pornește de la 3700 de lei brut, cu program full-time, contract de muncă pe un termen neprevăzut, bonuri de masă, completate de bonusuri.

Totodată, angajatorii promit și măriri salariale anuale, acces la Bookster, 7Card, asigurare de sănătate voluntară, dar și oportunitatea de a avansa pe funcție. La acestea se adaugă și dreptul de concediu, cele 22 de zile lucrătoare, menționate și în Codul Muncii. De asemenea, acestea ar putea fi mai multe, pe măsura vechimii.

ADVERTISEMENT

Responsabilitățile unui lucrător comercial la Kaufland Timișoara ar fi următoarele: servirea clienților la grill și casele de marcat, aprovizionarea corectă a rafturilor, depozitarea într-o anumită ordine și transportarea mărfurilor, realizarea unui control pentru termenele de valabilitate al produselor și menținerea curățeniei pe suprafața magazinului.

Pentru cei interesați de o astfel de poziție, cerințele referitoare la studii constă în: studii medii, posibilitatea de a munci pe ture (dimineața, seara, după-amiază-n.r), comportament adecvat față de clienți, iar dacă au o experiență pentru un post similar, acest lucru ar fi un avantaj, menționează reprezentanții Kaufland Timișoara.

ADVERTISEMENT

Lucrători comerciali se mai caută și în Sibiu, Târgu Mureș, Iași, Satu-Mare, București, Sebeș sau Târgoviște. Aici sunt disponibile și programe de lucru mai scurte, mai exact, un regim part-time, care constă în 4 ore de lucru. Pentru un astfel de interval, salariul lunar pornește de la 1750 de lei brut sau 1850 de lei brut.

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa, fiind prezent în 8 țări și având în jur de 148000 de angajați. În România, hypermarketul are peste 160 de unități comerciale și va inaugura încă un magazin, în Brașov, pe strada Stadionului. Prin deschiderea acestui magazin modern, se vor crea 80 de locuri noi de muncă, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Cât poate câștiga un funcționar administrativ la Kaufland sau un director de vânzări

Pe lângă casieri, Kaufland are nevoie și de personal pentru funcții care necesită studii superioare. De exemplu, se caută un funcționar administrativ în Sibiu și un director regional de vânzări în Iași. Pentru prima poziție, venitul pornește de la 3500 de lei brut, la care se adaugă tickete de masă, iar salariul se poate majora anual, în funcție de performanțe.

Pentru poziția a doua, salariul nu este menționat pe site-ul unde este postat anunțul, dar se precizează că va fi unul atractiv. Astfel, angajatorul dă de înțeles că despre bani se va discuta la interviu, în funcție de experiența acumulată. Cert este că și în această situație se oferă bonuri, asigurare de sănătate, dar și card de combustibil și un autoturism de serviciu ce poate fi utilizat și în scop personal.

ADVERTISEMENT