Life

Keed de la Chefi la Cuțite, spaima angajatorilor: ”A trebuit să renunț”

Keed, tânărul artist care a făcut senzație la Chefi la Cuțite, a făcut dezvăluiri despre trecutul său, recunoscând că a fost adeseori dat afară de la locurile sale de muncă.
20.06.2021 | 16:42
Keed de la Chefi la Cutite spaima angajatorilor A trebuit sa renunt
ADVERTISEMENT

Keed, concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite, a vorbit, la matinalul Antenei Stars, despre ce făcea, în tinerețe, pe când nu era cunoscut.

Keed a recunoscut că avea probleme cu munca

Keed, concurentul de la Chefi la Cuțite care a ajuns până în semifinale a vorbit despre perioada pe care a trăit-o înainte de a deveni celebru.

ADVERTISEMENT

”Am fost dat de trei ori afară din același loc de muncă în Anglia, la cosmetice, din cauză că e un job care te solicită foarte mult. La un moment dat, își pune amprenta stresul”, povestea Keed, la Antena Stars.

Cu toate acestea, recunoștea pe conturile sale de socializare, acum situația este mult mai bună, mai ales că emisiunea Chefi la Cuțite i-a schimbat viața și i-a deschis un drum la care nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

”Am primit deja 2 oferte de muncă la 2 restaurante foarte bune pe bani frumoși! Adică am primit validare, lucru care îmi oferă și mai multă încredere în mine!”, a spus, pe contul său de Instagram Keed.

Keed, între hip-hop și bucătărie

Keed este membru al trupei Șatra Benz și, recunoștea el pentru Antena Stars, talentul muzical l-a moștenit de la tatăl său, în timp ce abilitățile dovedite ca bucătar au fost moștenite pe linie maternă.

ADVERTISEMENT

”Cântatul cred că vine de la tata că e muzicant de cârciumă și bucătăria de la mama că e bucătar de la 16 ani”, a spus Keed pentru sursa citată.

Dar, așa cum a precizat el, când vine vorba de cântat și de succesul pe care l-a avut cu Șatra Benz, începuturile au fost, cu adevărat dificile.

ADVERTISEMENT

”Și da și nu (a avut dezamăgiri în muzică, n. red.), pentru că începuturile sunt foarte grele și până poți să faci o treabă unică, trebuie să faci foarte multe sacrificii și să înghiți foarte mult în sec. A trebuit să renunț la mulți oameni care nu-mi făceau bine”, a explicat Keed.

Cum a ajuns Keed la Chefi la Cuțite

Keed recunoaște că a ajuns la Chefi la Cuțite după ce partenera lui de viață a insistat, mai ales că el era fan, de câteva sezoane, când venea vorba de show-ul culinar.

”M-am înscris la Chefi la cuțite pentru că a fost dintotdeauna fan. Mi-a luat vreo 3, 4 ani. Mi-a fost teamă că nu o să depășesc punctul de a intra în echipe. Gagică-mea m-a încurajat tot timpul și prietenii mei cărora le mai găteam pe acasă. Pe gagica mea o cheamă Amelia. Show-ul m-a validat ca și bucătar și mi-a dat încredere”, a mai spus Keed, la TV.

Keed, show în finala Chefi la Cuțite

Ajuns în semifinale, Keed nu a reușit să ajungă în marea finală a Chefi la Cuțite, dar, cu toate acestea, a participat la prepararea meniului care a stabilit câștigătorul emisiunii.

Doar că, pentru a fi sigur că va ajunge alături de concurentul pe care îl prefera, cel cu care, de altfel, a făcut echipă în grupul lui Florin Dumitrescu, Keed a pus la punct o stratagemă ingenioasă, reușind să îi fraierească pe ceilalți finaliști care își alegeau subordonații.

”Îmi pare rău că a trebuit să umblu `cu mâna scrâtită` prin backstage și prin platou timp de câteva ore și să par credibil în fața tuturor colegilor și oamenilor din staff, dar nu am putut să las regulile jocului să mă ia de lângă echipa mea! Așa că mi-am făcut propriile reguli fără să încalc contractul sau să fac vreo nepățită (…). Pentru mine, loialitatea înseamnă mult. Loialitatea creează conexiuni reale între oameni”, a spus Keed pe conturile sale de socialziare după finala Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT