Life

Kira Hagi, dezvăluiri despre rolul de la Antena 1 și sfaturile primite în familie: ”Nu avem absolut nimic în comun”

Kira Hagi este unul dintre starurile care s-au alăturat celei mai noi producții de la Antena 1, acolo unde va juca un rol care nu o reprezintă absolut deloc.
14.12.2022 | 11:55
Kira Hagi dezvaluiri despre rolul de la Antena 1 si sfaturile primite in familie Nu avem absolut nimic in comun
Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc, a vorbit despre cea mai nouă producție tv în care va apărea în rol de avocată / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Kira, fiica ”Regelui fotbalului românesc”, Gheorghe Hagi, are, deja, o carieră cât se poate de solidă în lumea artelor, ea fiind o actriță care reușește să impresioneze la fiecare apariție. În exclusivitate pentru FANATIK, frumoasa Kira Hagi a vorbit despre noul ei rol, cel al unei avocate din serialul Lia – soția soțului meu, dar și despre sfaturile primite de la celebrul său părinte.

Kira Hagi, rol dificil în producția Antenei 1! Ce spune despre numele pe care îl poartă

Kira Hagi are deja 26 de ani și a debutat în lumea cinematografiei încă de când avea 18 ani. Fiic alui Ggeorghe Hagi a acumulat, de atunci, experiență în mai multe roluri, atât în filme, cât și în teatru, ea reușind să impresioneze și la Academia de Film din New York, acolo unde a făcut studiile de specialitate.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Kira Hagi a vorbit de cea mai recentă dintre producțiile în care apare ca actriță, serialul Lia – soția soțului meu, recunoscând că a acceptat să joace în el chiar dacă rolul o pune într-o postură dificilă.

De asemenea, Kira Hagi ne-a precizat că este nerăbdătoare să apară pe ecrane și filmul George Enescu, acolo unde are un rol care a încântat-o. În plus, Kira a vorbit și despre sfaturile pe care le-a primit de la părinții ei, Marinela și Gheorghe Hagi, dar și despre ”povara” de a purta unul dintre cele mai cunoscute nume din România.

ADVERTISEMENT

Kira Hagi, emoții mari înainte de lansarea serialului în care joacă o avocată

Emoții?

– Foarte mari. Așa se întâmplă înaintea fiecărui proiect, am emoții pentru că nu știi cum îl va primi publicul. Vorbesc despre serialul “Lia – soția soțului meu”.

Ce poți să ne spui despre rolul tău din serialul “Lia- soția soțului meu”?

– Nu pot să spun prea multe. Personajul pe care-l interpretez… e avocată. Are o meseria care mă fascinează și mă intrigă în egală măsură. E foarte, foarte determinată. Dar, nu știu să spun dacă “din fericire”, sau “din păcate”, nu suntem asemănătoare, nu avem absolut nimic în comun.

ADVERTISEMENT

Lucrul acesta, posibilitatea să ai asemenea roluri, este o binecuvântare pentru un actor pentru că ai mai multe posibilități de a te juca.

”Odihna e foarte importantă”

Ce faci de sărbători?

– Nu m-am gândit la sărbători încă. Încă mai muncesc, mai avem de filmat, așa că până la sărbători… mai e timp.

ADVERTISEMENT

Muncești mult. Reușești să petreci și timp cu familia atât cât ți-ai dori?

Când iubești ceea ce faci muncă nu mai este un stres ci o plăcere. Reușesc să mă și odihnesc, încerc să mă odihnesc. Odihnă e foarte importantă mai ales când ai foarte multe proiecte și te împărți în foarte multe locuri. Este important să te odihnești.

La ce proiecte mai lucrezi?

– Momentan sunt 3 proiecte la care lucrez, nu pot să vorbesc despre ele, dar sper că unul dintre ele să fie teatru, pentru anul viitor. Și aștept să se lanseze și noul film despre viață compozitorului nostru, George Enescu, filmul despre viață lui, în care am jucat.

Abia aștept că publicul să mă vadă și-n această ipostază, din perioada interbelică, extrem de diferită. În “Lia- soția soțului meu” joc un personaj foarte actual.

Ce sfaturi a primit Kira Hagi de la părinții ei

Cel mai bun și de preț sfat primit de la părinți? De la mama? De la tată? Un sfat de la care nu te abați

– Wow! Aș putea să scriu o carte la câte sfaturi mi-au dat ai mei. Sunt foarte multe lucruri de la care nu mă abat, dar una dintre ele este “să iubești ceea ce faci”. Amândoi mi-au dat acest sfat.

Porți un nume cu greutate. Avantaje bănuiesc că sunt. Dar dezavantaje?

– Niciodată. Este o binecuvântare să port un nume atât de mare. Și o onoare.

ADVERTISEMENT