News

Klaus Iohannis, ipostază surpriză alături de o hairstylistă: ”Onorată, dar fericită că am fost aleasă de domnul președinte”

Klaus Iohannis a apărut, joi, într-o ipostază surpriză pe Facebook, alături de o hairstylistă. Postarea cu președintele României a strâns numeroase aprecieri.
20.10.2023 | 14:59
Klaus Iohannis ipostaza surpriza alaturi de o hairstylista Onorata dar fericita ca am fost aleasa de domnul presedinte
Klaus Iohannis, vizită la o hairstylistă: ”Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul președinte”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis apare într-o imagine inedită pe un site de socializare, alături de o hairstylistă. Cine este femeia care se ocupă de look-ul președintelui României.

Klaus Iohannis, vizită la o hairstylistă: ”Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul președinte”

În cele aproape două mandate petrecute la Palatul Cotroceni, șeful statului nu s-a remarcat cu prea multe apariții private. Au fost doar deja clasicele ieșiri la schi, cu bicicleta sau la golf, activități preferate de președinte.

ADVERTISEMENT

Joi, 19 octombrie, am consemnat o nouă premieră în ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis. Acesta apare într-o ipostază surpriză alături de persoana care, se pare, se ocupă look-ul său.

Hairstylista Amalia Matache a postat, pe paginile sale de Instagram și Facebook, imagini alături de președintele României. Ele sunt însoțite de mesajul ”Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul președinte”.

ADVERTISEMENT


Fotografiile cu Iohannis și hairstylistă au strâns aproape 1000 de like-uri în doar câteva ore pe pe pagina sa de Instagram a hairstylistei, care are peste 20 de mii de urmăritori.

Este pentru prima oară când Amalia Matache apare alături de liderul de la Cotroceni. Aceasta a mai postat imagini cu Iohannis pe Facebook, însă vorbim de unele publice, în care acesta apare însoțit și de soția sa, Carmen Iohannis.

ADVERTISEMENT

Pe 15 august, de Ziua Marinei, când președintele și prima doamnă au fost la malul Mării Negre, hairstylista a urcat câteva imagini pe pagina sa de socializare în care a dat de înțeles că e ”responsabilă” de look-ul primului om în stat.

Pozele cu Iohannis, aprecieri și critici în online

Pe lângă cele aproape 1.000 de aprecieri de pe Instagram și Facebook, imaginile cu Iohannis au stârnit și o serie de reacții. În comentarii, mulți l-au atacat sau ironizat pe șeful statului.

ADVERTISEMENT

Cine e acesta? Este președinte? Nu am auzit nimic niciodată de Iohannis”, este ironia unei internaute. O altă urmăritoare a paginii hairstylistei îl atacă pe șeful statului: ”Mi ar fi rușine să-mi fac poză cu trădătorul ăsta! Pe bune….”.

ADVERTISEMENT