Sport

Krasniqi la Rapid? Răspunsul lui CFR Cluj: „Orice jucător e de vânzare pentru suma corectă!”

Cristi Balaj a vorbit despre un interes al Rapidului pentru Ermal Krasniqi, spunând că orice jucător de la CFR Cluj e de vânzare pentru prețul corect.
26.07.2023 | 20:52
Krasniqi la Rapid Raspunsul lui CFR Cluj Orice jucator e de vanzare pentru suma corecta
Ermal Krasniqi la Rapid? Răspunsul lui CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj a spus totuși că pentru un milion de euro Ermal Krasniqi nu are cum să plece de la CFR Cluj, vorbind și despre meciul din turul doi preliminar Conference League contra lui Adana Demirspor.

Ermal Krasniqi la Rapid? Răspunsul lui CFR Cluj

Cristi Balaj a vorbit despre un posibil interes al Rapidului pentru Ermal Krasniqi, spunând că orice jucător al lui CFR Cluj poate să plece în schimbul unei sume corecte de bani:

ADVERTISEMENT

„Sunt optimist, facem tot ce putem ca să câștigăm. Din păcate, unii jucători au venit prea de curând și aici am emoții. Aici cred că suferim.

Mandorlini a ales spuma, jucătorii care s-au evidențiat pe unde au fost. Nu putem compara Adana cu CFR Cluj, însă nu ne sperie. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua, avem șansa noastră”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că n-am avut 3 săptămâni la dispoziție să pregătim meciul ăsta, dar sper să vă impresionăm. Dacă ne uităm pe cifre, pe CV, ei pleacă cu prima șansă”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„Orice jucător poate fi cedat pentru o sumă corectă!”

„Nu îl dăm pe Krasniqi pe un milion de euro, ori transferurile nu se discută prin presă, noi nu am discutat un asemenea subiect cu cei de la Rapid. Orice jucător poate să fie cedat pentru o sumă corectă, orice jucător e de vânzare.

ADVERTISEMENT

Există vreo echipă care atunci când are o ofertă serioasă nu ar ceda un jucător? Nu sunt de vânzare toți jucătorii. Dacă vine Manchester City și îți oferă 10 milioane de euro pentru Konoplianka, nu-l dai?”, a continuat Cristi Balaj.

„Cei de la FCSB sunt ultimii care sunt în măsură să facă mișto de antrenorii altor echipe? Mai există un alt antrenor în prima ligă să aibă un asemenea CV, să aibă peste 120 de meciuri antrenate în Serie A?

ADVERTISEMENT

Eu nu aș fi schimbat antrenorul la Craiova. Reghecampf e un antrenor foarte bun. Dar mi se pare normal să faci schimbări înaintea sezonului competițional. Dar Reghecampf e un antrenor care a demonstrat”, a mai spus președintele CFR-ului.

ADVERTISEMENT
Tags: