Sport

A apărut revista Fanatik 741! Exclusiv: primul interviu al lui Ermal Krasniqi. Dezvăluirile lui Adrian Mutu. Drama care l-a dus pe Leo Strizu la FCSB. Alintul lui Cornel Dinu pentru Gigi Becali

Exclusiv în revista FANATIK 741: primul interviu al lui Ermal Krasniqi. Dezvăluirile lui Adrian Mutu. Drama de la FCSB a lui Leo Strizu. Alintul lui Cornel Dinu pentru Gigi Becali.
20.03.2023 | 09:12
A aparut revista Fanatik 741 Exclusiv primul interviu al lui Ermal Krasniqi Dezvaluirile lui Adrian Mutu Drama care la dus pe Leo Strizu la FCSB Alintul lui Cornel Dinu pentru Gigi Becali
A apărut revista Fanatik 741! Exclusiv: primul interviu al lui Ermal Krasniqi. Dezvăluirile lui Adrian Mutu. Drama care l-a dus pe Leo Strizu la FCSB. Alintul lui Cornel Dinu pentru Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează… fanatic! Un nou număr, 741, al revistei FANATIK te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! Interviu premium, primul dat în România, cu „locomotiva” lui CFR Cluj, kosovarul Ermal Krasniqi. Dezvăluiri „rapide” ale lui Adrian Mutu. Drama care l-a făcut pe Leo Strizu să suporte umilința de la FCSB. Alintul sarcastic al lui Cornel Dinu pentru Gigi Becali. 84 de pagini cu exclusivități. Revista FANATIK 741!

A apărut revista FANATIK 741! Exclusiv: primul interviu al „locomotivei CFR” Ermal Krasniqi. Dezvăluirile lui Adrian Mutu. Drama care l-a dus pe Leo Strizu la FCSB. Alintul lui Cornel Dinu pentru Gigi Becali

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

  • Primul interviu, exclusiv, dat de „locomotiva” lui CFR Cluj, kosovarul Ermal Krasniqi. Cum s-a adaptat la Cluj, în ce locuri din oraș nu a călcat niciodată, ce spune despre Dan Petrescu, cine sunt adversarii care l-au impresionat și ce rivale sunt periculoase în lupta pentru titlu, cum a trăit tragicul război din Kosovo și multe alte „amănunte” neștiute din viața sa găsești numai în interviul premium din revista premium FANATIK 741!
ADVERTISEMENT
coperta revista Fanatik 741
Nu rata o lectură fascinantă cu revista FANATIK 7411 Nici nu știi ce pierzi dacă n-o citești!
  • Adrian Mutu dezvăluie în revista FANATIK 741 de ce „venirea la Rapid a fost cel mai important lucru care mi se putea întâmpla”, conform chiar spuselor sale. Ce îl deranjează la felul în care este tratat Rapid, de la adversari la arbitri, unde are de gând să ajungă sezonul viitor, ce este el, dinamovist sau rapidist, cum poate, tactic, să joace împreună „tripleta” Ongenda – Papeau – Ioniță, sunt doar câteva dintre gândurile „descoperite” de Adrian Mutu în super-interviul din super-revista FANATIK 741.
  • Drama lui Leo Strizu. Află numai din revista TAIFASURI 741 motivul familial dureros pentru care Leo Strizu, blamat în necunoștință de cauză de majoritate fenomenului fotbalistic, a acceptat umilințele de la FCSB, legat direct de Gigi Becali, via Teia Sponte și adus în derizoriu de Meme Stoica.
  • Tudor Furdui „spune”, într-un alt mega-interviu din mega-revista FANATIK 741, că „televiziunea este o junglă în care reziști foarte greu”. Cum a evoluat de la absolvent de ASE la comentator și moderator la TVR sub povara numelui celebru al tatălui său, marele actor Dumitru Furdui, care a fost meciul când a debutat pe „sticlă”, cine i-a fost primul invitat în studio, ce și-ar dori cel mai mult, „un-doi-uri la nivelul… sincerității” despre… Tudor Furdui, plus alte „culise” ale vieții sale dincolo de ecranul televizorului poți afla numai din revista FANATIK 741!
  • „Mister” Cornel Dinu îl „alintă” în stilul său acid pe „Gigișor” Becali într-un editorial spumos din revista TAIFASURI 741. Cum l-a cunoscut, la ce mare fotbalist în casă, cum era patronul lui FCSB și cum a ajuns… antrenor, ce-l „mână pe el în luptă”, aflați numai din revista FANATIK 741!
  • Drumul greu al Rapidului spre centenarul vișiniu. Al doilea episod din saga de 5 a evoluției de 100 de ani a echipei din Giulești parcurge perioada 1943-1963, de la scorul-record din istoria formației pe atunci „feroviare” la prima… retrogradare! Numai în revista FANATIK 741!

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

ADVERTISEMENT

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Andrei Dicu și Silviu Ghering. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

ADVERTISEMENT

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT