Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, anunț bombă. Cum a picat transferul lui Andrei Ivan în Ligue 1 în această vară

Sorin Cârțu știe motivul irascibilității lui Andrei Ivan din acest start de sezon. Fostul președinte al Universității Craiova a dezvăluit că atacantul a ratat un transfer important.
25.07.2023 | 16:11
Sorin Cartu anunt bomba Cum a picat transferul lui Andrei Ivan in Ligue 1 in aceasta vara
Sorin Cârțu, anunț bombă. Cum a picat transferul lui Andrei Ivan în Ligue 1 în această vară. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a făcut o dezvăluire bombă în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul președinte al Universității Craiova a vorbit despre Andrei Ivan, care a ratat un transfer important în această vară.

Andrei Ivan a ratat un transfer în Ligue 1! Sorin Cârțu, dezvăluire bombă

Andrei Ivan este considerat vinovatul de serviciu după ultimul rezultat al Universității Craiova din SuperLiga. Atacantul în vârstă de 27 de ani a ratat mai multe ocazii în remiza albă cu Oțelul Galați și a fost apostrofat de fanii olteni.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, fostul președinte al clubului, a încercat să găsească explicații pentru nereușitele lui Ivan și a dezvăluit că „nouarul” ar fi trebuit să prindă un transfer important în străinătate.

„Și Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă se califică Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu e pe aici. Era oferta făcută astă iarnă și era valabilă în continuare, pe 3 milioane, și ar fi plecat la Bordeaux în vara asta.

ADVERTISEMENT

Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu își poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan. E mare vină și din partea lui cu ce i se întâmplă. Am spus-o și data trecută. E inadmisibil la 27 de ani să nu ai ambele picioare”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Sunt obișnuit să mă înjure”

Andrei Ivan a răbufnit la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați. Atacantul oltenilor a comentat reacția fanilor, care l-au înjurat la prima partidă de pe „Ion Oblemenco”

ADVERTISEMENT

Suntem nemulțumiți că n-am câștigat și că n-am luat cele trei puncte. Eu cred că am făcut un meci bun, dar n-am avut nici noroc să intre mingea în poartă.

Am avut trei bări, cred că n-a fost ziua noastră, n-a fost să câștigăm, trebuie să gândim limpede și să vedem ce avem de făcut mai departe. E dureros pentru toată echipa, că toți suntem înjurați.

ADVERTISEMENT

Sunt de zece ani la Craiova și sunt obișnuit cu așa ceva. Am vorbit și cu mister înainte de meci, mi-a spus că o să joc vârf, dar n-a fost să marchez, chiar dacă am avut ocazii de a marca”, a declarat Ivan, după U Craiova – Oțelul 0-0.

Emisiunea momentului în sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA, a revenit în forță și e în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe FANATIK.ro. Pentru cei care nu pot să vadă emisiunea în timp real, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina oficială de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sorin Cârțu, anunț bombă. Cum a picat transferul lui Andrei Ivan în Ligue 1 în această vară

ADVERTISEMENT