Sport

Kylian Mbappe a luat decizia finală! Cât mai rămâne la PSG

Existau semnale încurajatoare că între PSG și Kylian Mbappe lucrurile s-au mai liniștit, însă ultima decizie a jucătorului a pus din nou paie pe foc.
16.08.2023 | 10:10
Kylian Mbappe a luat decizia finala Cat mai ramane la PSG
Existau semnale încurajatoare că între PSG și Kylian Mbappe lucrurile s-au mai liniștit, însă ultima decizie a jucătorului a pus din nou paie pe foc. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce formația pariziană a avut un start ezitant de sezon în Ligue 1, remizând pe Parc des Princes cu Lorient, Nasser Al-Khelaifi a decis să-l reprimească în lot pe vicecampionul mondial.

Decizia lui Kylian Mbappe în privința viitorului său la PSG

Mutarea președintelui lui PSG era văzută ca o împăcare cu Kylian Mbappe, iar fanii parizieni au început să spere că superstarul își va prelungi în cele din urmă contractul. Însă, ultima decizie a jucătorului a închis practic și ultima portiță.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului L’Equipe, fotbalistul nu a avut niciodată intenția de a rămâne la Paris mai mult decât este actualul contract, adică până la finalul sezonului în curs. Nici măcar gestul lui Al-Khelaifi de a-l reprimi în lot nu l-a convins să semneze prelungirea.

În acest moment Kylian Mbappe este hotărât să mai rămână la PSG încă un an pentru a-și primi toate bonusurile pe care le are în înțelegere, iar în vara viitoare va merge gratis la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Și conducătorii de pe Parc des Princes par a se da bătuți în lupta pentru păstrarea fotbalistului de 24 de ani, iar acum misiunea lor este de a-l convinge să plece încă de acum pentru a obține o sumă de bani din transferul său.

Real Madrid așteaptă la cotitură

Însă, cotidianul Marca notează că președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nu va face nicio mișcare în această vară și așteaptă ca jucătorului să intre în ultimele șase luni de contract cu PSG pentru a-l putea semna.

ADVERTISEMENT

”Șefii lui Real Madrid au învățat din ceea ce s-a întâmplat în anii trecuți și din acest motiv vor să stea deoparte de tot ceea ce se întâmplă în jurul lui Kylian Mbappe, din momentul în care atacantul a refuzat prelungirea contractului cu PSG, valabil până în iunie 2024.

În ciuda celor spuse și scrise, liderii lui Real Madrid au negat, în repetate rânduri, că ar fi avut negocieri cu campionul mondial din 2018, cu atât mai puțin cu șefii lui PSG. Timpul a demonstrat că amenințările celor de la PSG la adresa lui Mbappe au fost inutile. Luis Enrique a acceptat situația, dar știa că PSG este mai puternică dacă îl are pe Mbappe și poate lupta pentru toate trofeele.

ADVERTISEMENT

Ce va face Real Madrid odată cu schimbarea scenariului? Nimic! Sau, mai degrabă, același lucru: va aștepta și va urmări ce se întâmplă de la distanță. Dacă Mbappe nu își va prelungi contractul, Real Madrid va încerca să obțină semnătura sa pe 2 ianuarie 2024, în conformitate cu regulamentul FIFA”, au scris jurnaliștii spanioli.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,59 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Toulouse – PSG

ADVERTISEMENT