Sport

Kylian Mbappe, ademenit de PSG cu un salariu imperial. “Este ceva nemaivăzut”

Kylian Mbappe este ademenit de PSG cu un salariu imperial după ce francezul dă semne că ar vrea să plece de pe Parc des Princes la finalul sezonului.
18.01.2024 | 10:34
Kylian Mbappe ademenit de PSG cu un salariu imperial Este ceva nemaivazut
Kylian Mbappe este ademenit de PSG cu un salariu imperial după ce francezul dă semne că ar vrea să plece de pe Parc des Princes la finalul sezonului. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Francezul ar putea să plece liber de contract la finalul sezonului de pe Parc des Princes. Șefii liderului din Ligue 1 încearcă să facă orice pentru a-l păstra pe starul lor. Astfel, Kylian Mbappe este ademenit de PSG cu un salariu imperial.

Kylian Mbappe, ademenit de PSG cu un salariu imperial

Kylian Mbappe este ademenit de PSG cu un salariu imperial. Jurnalistul RMC Daniel Riolo susține că șeicii i-au oferit o sumă fabuloasă francezului. Peste 100 de milioane de euro pe an. Șefii lui PSG vor cu orice preț să îl păstreze pe starul lor pe Parc des Princes, având în vedere că actuala înțelegere expiră în vară.

ADVERTISEMENT

“Mbappe are o ofertă de prelungire care presupune să primească Roma Antică, Grecia Antică și piramidele Egiptului. Este ceva nemaivăzut până acum, care va depăși cu mult 100 de milioane de euro pe sezon”, a spus unul dintre cei mai urmăriți jurnaliști din Hexagon.

La PSG, Kylian Mbappe are un salariu de 40 de milioane de euro, plus alte bonusuri ce trec cu puțin peste 30 de milioane de euro. Astfel că noua propunere de la parizieni i-ar putea aduce venituri duble în următorul sezon. Formația care și-a exprimat cel mai mult dorința de a semna cu Mbappe este Real Madrid. Se pare că francezul își dorește să facă pasul pe Bernabeu.

ADVERTISEMENT

PSG i-a dat ultimatum lui Mbappe!

Cu doar șase luni rămase din contractul său cu campionii francezi, Kylian Mbappe a declarat că încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul său la Paris Saint-Germain. Cu Real Madrid și Liverpool raportate ca fiind interesate, Mbappe nu a dezvăluit detalii specifice despre acordul său.

Comentariile sale vin în contextul în care speculațiile despre viitorul său devin tot mai intense. Mbappe are termen până în ianuarie să anunțe dacă va prelungi sau nu contractul cu PSG, însă fotbalistul francez dorește să amâne această decizie.

ADVERTISEMENT

Actualul său acord cu campionii francezi expiră la sfârșitul lunii iunie, ceea ce înseamnă că a intrat oficial într-un interval în care poate discuta deschis cu alte cluburi și are voie să semneze un precontract cu cine își dorește.

Este de așteptat ca Mbappe să fie pe lista unor cluburi de elită din Europa. Starul francez a respins o mutare la Al-Hilal din Arabia Saudită în vara trecută. Mbappe nu și-a exprimat în mod clar decizia cu privire la viitorul său în cadrul clubului parizian, lăsând loc pentru speculații și întrebări cu privire la destinația sa viitoare.

ADVERTISEMENT
  • 25 de apariții a strâns Mbappe în toate competițiile pentru PSG în acest sezon
  • 26 de goluri a marcat francezul în Ligue 1, Champions League și Cupa Franței
  • 180 de milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit Transfermarkt
ADVERTISEMENT