Sport

Condiţiile puse de Kylian Mbappe ca să semneze prelungirea cu PSG! Atacantul le dă speranţe parizienilor: “Nu poate fi ignorat”

PSG e dispusă să facă orice sacrificiu pentru ca starul echipei, Kylian Mbappe, să semneze prelungirea contractului. Atacantul francez are trei cerinţe clare pentru conducerea clubului.
27.02.2022 | 08:30
Conditiile puse de Kylian Mbappe ca sa semneze prelungirea cu PSG Atacantul le da sperante parizienilor Nu poate fi ignorat
Cerinţele lui Kylian Mbappe ca să semneze prelungirea contractului cu PSG (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT
27-02-2022
06:32

Kylian Mbappe le dă speranţe francezilor

Kylian Mbappe a marcat o dublă în PSG – St. Etienne 3-1, astfel că a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 156 de goluri, la egalitate cu Zlatan Ibrahimovic. La finalul meciului, atacantul francez a oferit o declaraţie care aduce speranţă în tabăra parizienilor.

“Mai rămâne să-l depăşesc pe Cavani (n.r. deţinătorul recordului, cu 200 de goluri marcate) ca să fiu golgeterul all-time al lui PSG. Vom vedea ce se întâmplă. Să fiu cel mai bun marcator din istoria clubului nu este ceva care poate fi ignorat”, a declarat Kylian Mbappe.

Următorul meci al lui PSG, deplasarea cu Nice, este ultimul test înaintea returului cu Real Madrid, programat pe 9 martie.

Kylian Mbappe a intrat, la începutul anului, în ultimele şase luni de contract cu PSG şi are posibilitatea să negocieze cu orice echipă. În tot acest timp, clubul francez încearcă un ultim efort ca să-l convingă să rămână pe “Parc des Princes”. Fotbalistul de 23 de ani are trei condiţii pentru a-şi pune semnătura pe prelungirea contractului.

Cele trei condiţii impuse de Kylian Mbappe ca să semneze prelungirea contractului cu PSG

Chiar dacă presa internaţională a anunţat ca şi făcut transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, situaţia pare să stea cu totul altfel. Atacantul de 23 de ani e deschis la negocieri cu PSG, însă i-a anunţat pe oficialii clubului că are trei condiţii pentru a rămâne.

ADVERTISEMENT

În primul rând, conform Mundo Deportivo, Kylian Mbappe vrea să joace pentru o echipă care este capabilă să lupte pentru Liga Campionilor, astfel că vrea un proiect care să-i promită că acest obiectiv este vizat în fiecare sezon. PSG a ajuns o singură dată în finala competiţiei, în 2020, când a pierdut în faţa lui Bayern Munchen. Astfel, parcursul din actualul sezon este foarte important în negocieri.

A doua cerinţă are legătură cu rolul său în echipă. Kylian Mbappe vrea să fie figura centrală a lui PSG, în faţa lui Neymar şi a lui Lionel Messi. Mai exact, atacantul de 23 de ani vrea ca el să bată loviturile de la 11 metri şi să fie implicat în toate fazele fixe.

ADVERTISEMENT

Ultima cerinţă are legătură cu viitorul clubului. Kylian Mbappe a cerut lămuriri în privinţa viitorului lui Mauricio Pochettino, despre care s-a spus, în repetate rânduri, că ar putea să fie schimbat în vară. Cu antrenorul argentinian, atacantul are o relaţie foarte bună. Dacă acesta va fi, până la urmă, schimbat, Mbappe îşi doreşte ca Zinedine Zidane să fie adus la echipă.

PSG a venit cu o ofertă de lux

Conform Bild, care a anunţat că Real Madrid şi Kylian Mbappe au ajuns la un acord, atacantul ar urma să câştige 50.000.000 de euro pe an. PSG, care îşi permite orice sacrificiu financiar, i-a promis un salariu pe măsură.

ADVERTISEMENT

Ultima ofertă a lui PSG este una greu de refuzat, cu un salariu săptămânal de 1.200.000 de euro, ceea ce s-ar traduce în 62.400.000 de euro pe an. Kylian Mbappe ar urma să fie cel mai bine plătit fotbalist din lume.

În prezent, Kylian Mbappe primeşte 24.912.160 de euro pe an, fiind al treilea cel mai bine plătit fotbalist de la PSG, după Lionel Messi şi Neymar. Saltul ar fi unul uriaş pentru atacantul francez, care în urmă cu şase ani câştiga 3.640 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe susţine că nu a negociat cu alt club

Înainte de manşa tur a dublei cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Kylian Mbappe a declarat că nu are nicio înţelegere cu niciun club şi că este concentrat pe meciurile echipei.

“Nu am luat nicio decizie. Meciul cu Real Madrid (n.r. dubla din optimile de finală ale Ligii Campionilor) poate schimba multe.

Chiar dacă sunt liber să fac orice vreau în acest moment, nu voi discuta cu adversarii sau ceva de genul. Sunt concentrat să câştig meciul cu Real Madrid şi să fac diferenţa. Vom vedea apoi ce se va întâmpla”, a spus Kylian Mbappe.


  • (P) Cota NETBET pentru Nice – PSG: 1,68 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT