Sport

Kylian Mbappe, declarație emoționantă despre Leo Messi. “A fost special! Mi-e dor să jucăm împreună!”

Kylian Mbappe a mărturisit că îi duce dorul lui Lionel Messi la PSG, după ce clubul francez și atacantul argentinian au decis să se despartă.
04.01.2024 | 19:30
Kylian Mbappe declaratie emotionanta despre Leo Messi A fost special Mie dor sa jucam impreuna
Kylian Mbappe a mărturisit că îi duce dorul lui Lionel Messi la PSG, după ce clubul francez și atacantul argentinian au decis să se despartă. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe îi duce dorul lui Lionel Messi, după ce argentinianul a plecat de la PSG. Cei doi finaliști ai Cupei Mondiale din 2022 au fost coechipieri timp de 2 sezoane în capitala Franței. În Paris, ambii atacanți s-au înțeles foarte bine pe teren, mai ales în cel de-al doilea an.

Kylian Mbappe îi duce dorul lui Lionel Messi la PSG. “A fost special!”

Atacantul francez recunoaște că îi duce dorul lui Lionel Messi la PSG. Kylian Mbappe a mărturisit că în perioada în care a fost coleg cu argentinianul lucrurile pe teren erau excelente între cei doi.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Amazon Prime, fotbalistul parizienilor este de părere că Messi este un fotbalist special și că a avut parte de un mare privilegiu că a putut să evolueze lângă câștigătorul a 8 Baloane de Aur.

“Să joc cu Leo Messi este cu siguranță ceva ce îmi lipsește foarte mult. Întotdeauna îți este dor când nu mai joci cu Leo Messi! Pentru un atacant ca mine, căruia îi place să atace spațiile, cu el ai certitudinea că poți obține mingea.

ADVERTISEMENT

A fost un lux pe care aproape numai el ți-l poate oferi. Dincolo de asta, jocul cu Messi a fost special”, a spus Kylian Mbappe, potrivit celor de la intermiami.news.

PSG, lider în Franța fără Messi și Neymar

În aceeași perioadă de transferuri, în care Messi a părăsit Europa, de la PSG a mai plecat și Neymar. Un alt jucător cu care Mbappe se înțelegea foarte bine pe Parc des Princes. 6 sezoane au petrecut cei doi în Franța, însă, brazilianul a decis să plece în Arabia Saudită, la Al-Hilal.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Messi și Neymar au plecat, PSG are un sezon foarte bun în Ligue 1, unde este lider cu 40 de puncte în 17 partide. În sezonul acesta, Kylian are 18 reușite pentru parizieni în campionat și Champions League.

Chiar dacă lucrurile sunt puțin în tensiune pentru Mbappe la PSG, clubul se bazează în continuare pe serviciile francezului care vrea să plece liber de contract la Real Madrid.

ADVERTISEMENT
  • 2 sezoane a stat Messi la PSG
  • 75 de meciuri, 32 de goluri și 35 de assist-uri sunt cifrele argentinianului pentru formația de pe Parc des Princes
  • 3 trofee a câștigat Lionel Messi alături de parizieni
ADVERTISEMENT