Sport

Kylian Mbappe nici nu vrea să audă de o forță din Premier League: “În niciun caz!”. Motivul surprinzător

Kylian Mbappe va pleca de la PSG în această vară, iar destinația sa nu va fi legată de nicio echipă din Premier League. Francezul tinde mai mult spre LaLiga.
16.03.2024 | 17:06
Kylian Mbappe nici nu vrea sa auda de o forta din Premier League In niciun caz Motivul surprinzator
Kylian Mbappe, despre transferul în Premier League. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe dă semne că s-a decis în privința viitorului său și se pare că acesta nu are nicio legătură cu Premier League. Atacantul celor de la PSG lasă de înțeles că Real Madrid este destinația preferată.

Kylian Mbappe nici nu vrea să audă de o forță din Premier League: “În niciun caz!”

Kylian Mbappe se bucură de ultimele sale momente la PSG. Alături de parizieni, francezul se află pe primul loc în Ligue 1, iar aceștia s-au calificat și în sferturile de finală din Champions League, acolo unde se vor duela cu Barcelona, prima dată după 3 ani.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu Montpellier din campionat, starul lui PSG a fost întrebat de un fan al lui Arsenal dacă va semna cu echipa antrenată de Mikel Arteta. Kylian Mbappe a început să râdă și a dat un răspuns categoric și care exclude orice altă echipă din Premier League.

Astfel, motivul pentru care atacantul Franței nu ar face pasul spre Anglia ține de clima neprietenoasă. “În niciun caz. E prea frig acolo”.

ADVERTISEMENT

Răspunsul dat de Kylian Mbappe către fanul lui Arsenal sugerează, totodată, că francezul preferă o destinație mai călduroasă. Iar varianta cea mai probabilă rămâne în continuare Real Madrid.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe, opțiunea vine chiar din Premier League

Cum Kylian Mbappe este pe picior de plecare, PSG își caută soluții potrivite care să-l înlocuiască pe francez. Astfel, varianta cea mai dorită de parizieni vine chiar din Premier League.

ADVERTISEMENT

Conducerea formației din Ligue 1 este cu ochii pe jucătorul celor de la Manchester United, Marcus Rashford. Fotbalistul englez de 26 de ani este evaluat la 60.000.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Pentru PSG, atacantul “diavolilor roșii” este în topul listei datorită și a calităților similare pe care le are cu Mbappe, dar și a prețului foarte convenabil.

ADVERTISEMENT

Așadar, francezii pregătesc o ofertă de maxim 90.000.000 de euro pentru jucătorul crescut de Manchester United, chiar dacă englezii își doresc 115.000.000 de euro în schimbul lui Rashford.

Primă colosală de instalare pentru Mbappe la Real Madrid

Surse din interiorul lui Real Madrid susțin că Florentino Perez abia așteaptă să oficializeze mutarea lui Kylian Mbappe. Pentru că francezul va veni gratis la formația din LaLiga, madrilenii pregătesc o primă de instalare uriașă. Suma se ridică la 150.000.000 de euro pentru Mbappe, anunță talkSPORT.

Există posibilitatea ca atacantul Franței să nu se bucure de întreaga sumă. Motivul ține de faptul că și PSG își dorește o parte, așa cum susține L’Equipe.

Se pare că parizienii vor să recupereze măcar o parte din suma de transfer pe care au dat-o către AS Monaco în 2018. Atunci când PSG l-a achiziționat pe Mbappe, valoarea transferului s-a ridicat la 180.000.000 de euro. Fix cât suma la care este cotat și francezul în acest moment pe Transfermarkt.

ADVERTISEMENT